Fatih Terim’den yönetime gönderme
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçının ardından yönetime göndermede bulundu. Öte yandan deneyimli teknik havalimanında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetici Yusuf Günay'a, "3-1 yapacaktık ve ben bazen buna kızıyorum” dedi.

Son 5 Haber

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray’da Sivas deplasmanı sonrası teknik direktör Fatih Terim’in bazı açıklamaları geceye damga vurdu. Objektif bir şekilde kendi oyuncusu Saracchi’nin kırmızı kart görmesi gerektiğini söyleyen Terim, penaltı pozisyonuyla ilgili “Orta hakem vermemiş, bildiğim kadarıyla VAR devreye girmez, hakem görmüş vermemiş. Bizden kimse bir şey demeyecektir konuyla ilgili; hiç olmazsa ufak bir anekdot bırakmış olalım" şeklinde konuştu.

Terim’in bu sözleri yönetime bir sitem olarak algılanırken, tecrübeli teknik adamın başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay ile havaalanında amatör kamerayla çekilmiş bir görüntüsü dikkat çekti. Terim’in başkan ve yöneticiyle yaptığı konuşma “3-1 yapacaktık ve ben bazen buna kızıyorum” şeklinde duyuluyor.
Haftalar sonra aynı uçakta
Cengiz ve Günay, futbol takımıyla bir süredir beraber seyahat etmiyordu. Haftalar sonra Cengiz, Günay ve Terim aynı uçakta İstanbul’a geri döndü.
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
