Fatih Terim'den Yusuf Erdoğan için olumlu rapor

22.06.2019 - 22:12 | Son Güncellenme: 22.06.2019 - 19:13

Adı transfer döneminde Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray’la anılan Yusuf Erdoğan için teknik direktör Fatih Terim’den olumlu rapor.

4 yıl Trabzonspor’da oynadıktan sonra Beşiktaş’a gitme ümidiyle bordo mavili kulüpten ayrılan, hatta ‘Şenol Güneş beni istiyor’ diyerek siyah beyazlı formayı giymeye hazırlanan Yusuf Erdoğan Bursaspor’la anlaşmış, tecrübeli oyuncu büyük takım hayallerini askıya almıştı.

"Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum"

Aradan geçen iki sezonun ardından Bursaspor’un kümeye düşmesiyle transfer ihtimali bir hayli güçlenen Yusuf Erdoğan Galatasaray’a gidiyor. İyi bir yerli futbolcu jenerasyonu oluşturmak isteyen Terim’in Yusuf’u çok istediği öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun ‘Bu sefer hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum’ diyerek sarı kırmızılı kulübe gitmek için can attığı belirtildi.

"Özgüvenini yerine getirebilirim"

Oynadığı futbolla zaman zaman Bursa taraftarlarının tepkisini çeken Yusuf Erdoğan için rapor hazırlayan Fatih Terim’in kanat oyuncusuna son derece sıcak baktığı bildirilirken, tecrübeli teknik adamın teknik heyetiyle paylaştığı ‘Yusuf’ analizinde ‘Özgüvenini kaybettiği dönemlerde gerçekten tanınmaz bir hale geliyor ama ben zaten onu rotasyon oyuncusu olarak kullanacağım, kadro içerisinde rekabeti artırır kendisinin yeteneklerine güveniyorum, o özgüveni Yusuf’a aşıladığımız zaman büyük işler başarabilir. Futbolcu her iki kanatta da oynayabiliyor bu bizim için büyük avantaj. Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda rakibin açtığı alanları çok iyi kullanacak, bana göre transferi iyi olur’ ifadelerini kullandığı öğrenildi. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler