Son Dakika! TFF'den Fatih Terim'e Ceza Verilmesini Ünal Aysal İstedi

Feride Kara
09.10.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 00:50

Erman Toroğlu, Abdurrahim Albayrak'ın kendisini arayarak, TFF tarafından Fatih Terim'e ceza verilmesini isteyen ismin kimliğini açıkladığını söyledi. İşte o isim ve detaylar...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde üç yöneticinin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) giderek teknik direktörleri Fatih Terim'e ceza verilmesini istediğine dair addiaya yeni bir boyut eklendi. Eski TFF Yönetim Kurulu Selim Soydan'ın ortaya attığı bu iddia sonrası eski Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'tan bir cevap geldi. 

Albayrak: Terim'e cezayı Ünal Aysal istedi

 A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Albayrak'ın konuya dair kendisine verdiği bilgiyi paylaştı. Toroğlu, "Abdurrahim Albayrak aradı. 'Erman Hocam, Yusuf Günay (eski Galatasaray yöneticisi, halihazırdaki TFF Yönetim Kurulu üyesi) o işte yok. Ben, Ali Dürüst ve Ünal Aysal, TFF'ye gittik. Sohbet ederken, Ünal Aysal, Yıldırım Demirören'e 'Fatih Terim'e okkalı bir ceza, verin de kurtulalım' dedi" diye konuştu. Aysal, Terim'e "Eleman" dedi

Aysal, Terim'e "Eleman" dedi

2011-2013 arasında Galatasaray'a üst üste iki şampiyonluk daha yaşatan Fatih Terim, milli takımı da çalıştırmak isteyince başkan Ünal Aysal ile arası açılmıştı. Terim için "Eleman" ifadesini kullanan Aysal, efsane teknik adamla 25 Eylül 2013'te yollarını ayırdı. Aysal, "Bir baktım Fatih Terim canlı yayında Milli Takım'a imza atıyor. Oysa biz sadece 4 maç için izin vermiştik" derken, Fatih Terim de aksi görüşü savunarak, "Kızlarım söyledi. Baktım televizyonlar son dakika geçiyor, görevime son verilmiş" diye konuşmuştu.

Selim Soydan: "Cezayı uzatın Terim'den kurtulalım"

Eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, geçen ay A Spor'a yaptığı açıklamada "Fatih Terim’in ceza aldığı bir dönemde, savunma yapmak için TFF’ye gelen üç Galatasaray yöneticisinin cezayı uzatın da hocadan (Fatih Terim) kurtulalım" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından söz konusu üç yöneticinin kimliği merak edilir olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler