Fatih Terim'e flaş teklif! Geri dönüyor...

Ali Bozkurt
24.03.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 09:31

Yunanistan ekibi Panathiniakos'un teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'e Türkiye'den flaş teklif geldiği iddia edildi. Terim'in teklifi değerlendirmeye aldığı yazıldı.

Fatih Terim'e flaş teklif! Geri dönüyor...

AJANSSPOR HABER

Yunantistan Süper Lig'i ekiplerinden Panathiniakos'u yöneten Fatih Terim, şampiyonluk mücadelesi verirken flaş bir iddia gündeme geldi. Çıkan haberlere göre Fatih Terim'in Türkiye'ye geri döneceği yazıldı. Detaylar...

TFF için teklif geldi

Pao Pantou'nun haberine göre Fatih Terim, Panathiniakos'taki sözleşmesi bittikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı yapması için teklif aldığını söyledi.

Sene sonunu işaret etti

Yunanistan ekibinde mutlu olduğunu ve uzun yıllar kalarak şampiyon yapmak istediğini ifade eden Fatih Terim'in gelen teklifi şimdlik askıya aldığı iddia edildi. Terim, TFF başkanlığı için gelen teklifi sene sonunda değerlendirmeye alacak.

Terim'e yakın çevreden baskı var

Sabah Gazetesi'nin derlediği habere göre; Ayrıca Terim'in yakın çevresinin bu konuda Terim'e baskı yaparak, görevi kabul etmesi gerektiğini ve bu görevin kendisine yakışacağını ilettiği öne sürüldü.

Yeni sezonda dönecek

Panathiniakos ile 18 maça çıkan 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fatih Terim'in yeni sezonda Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler