Eski Giresunsporlu Shapi Suleymanov gol attı, Fatih Terim lider oldu

Ali Bozkurt
07.01.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 23:31

Aris forması giyen eski Giresunsporlu Shapi Suleymanov, PAOK'a attığı golle birlikte Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, haftayı lider olarak tamamladı. Detaylar...

Eski Giresunsporlu Shapi Suleymanov gol attı, Fatih Terim lider oldu

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Giresunspor forması giyen Shapi Suleymanov, PAOK'a karşı attığı gol sonrası Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, haftayı lider tamamladı.

Türkiye'de oynadı

24 yaşındaki hücum oyuncusu Shapi Suleymanov, 2021-22 sezonunda Giresunspor'a kiralık olarak transfer oldu. Bir sezon forma giyen genç oyuncu sözleşmesi bittikten sonra o dönem formasını giydiği Krasnodar'a geri dönmüştü. 

Aris'te kiralık

Giresunspor'da olduğu gibi Krasnodar, Shapi Suleymanov'u gelişmesi için kiralık göndermeye devam ediyor. Son olarak ise Yunan ekibi Aris'e kiralık olarak gönderdi.

İlgini Çekebilir
PAOK yenildi, Terim haftayı lider tamamladı! Puan durumu...
Habere Git

PAOK'a gol attı Terim lider oldu

Yunan Ligi'nin lideri PAOK'a karşı sahada çıkan Shapi Suleymanov, Aris adına attığı gol sonrası maçı Aris 2-1 kazandı. Terim'in takımı da haftayı 2 puanla lider olarak tamamlamayı garantiledi.

Süper Lig'den teklifler geldi

Shapi Suleymanov'a daha önce Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Konyaspor ve Fatih Karagümrük'ün talip olduğu ve genç oyuncunun Türkiye'de oynamak istemediği için teklifleri kabul etmediği iddia edildi.

Türkiye’de 32 maça çıktı

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunda kiralık olarak Giresunspor formasını giyen 23 yaşındaki futbolcu, 32 maça çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler