Fatih Terim'e Yunanistan'da tanıdık rakipler

27.12.2023 - 15:43 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 15:59

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olan Fatih Terim'i Yunanistan'daki yeni macerasında tanıdık rakipler bekliyor. Detaylar haberimizde...

Fatih Terim'e Yunanistan'da tanıdık rakipler

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süredir takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu.

Panathinaikos'u şampiyon yapmak için geldim"

Yeni takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzalamak için bugün Yunanistan'a giden Fatih Terim, Atina'da yaptığı açıklamada, Panathinaikos'un uzun zamandır şampiyon olamadığına dikkati çekerek, "Ben de buraya Panathinaikos'u şampiyon yapmak için geldim. Ben imzalarımı sadece kalemle atmam, imzalarımı kalbimle de atarım. Panathinaikos'un da benim için öyle bir çalışma ortamı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Terim'e tanıdık rakipler

Ligde lider PAOK'un bir puan gerisinde ikinci sırada bulunan Panathinaikos'ta Fatih Terim'i lig ve kupa mücadelesinde tanıdık rakipler bekliyor.

Olimpiakos'u Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal çalıştırıyor

Şu an ligde Panathinaikos'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alan Olimpiakos'u Türk futbolunun yakından tanıdığı Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal çalıştırıyor. Ülkemizde Beşiktaş ve Başakşehir'de görev yapan 58 yaşındaki teknik adam 5 Aralık 2023'ten bu yana Olimpiakos'un başında bulunuyor.

Bir ayda 3 kez karşılaşacaklar

Fatih Terim ve Carlos Carvalhal, önümüzdeki 1 aylık süreçte lig ve kupada 3 kez birbirine rakip olacak. 

Lider PAOK'un hocası Razvan Lucescu

Bu arada Yunanistan Süper Lig'in de liderlik koltuğunda oturan PAOK'un teknik direktörlüğünü ise Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takımın eski hocası Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan lucescu yapıyor. 

Terim'in takımı Panathinaikos, Lucescu'nun takımı PAOK'a ligin 20. haftasında konuk olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler