Fatih Terim'den ilk resmi açıklama! Fatih Altaylı'dan cevap...

Akın Ungan
27.11.2023 - 00:21 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 00:20

Son dakika haberleri | Seçil Erzan davasında adı geçen Fatih Terim ilk kez açıklama yaptı. Gazeteci Fatih Altaylı, Terim'e cevap verdi. İşte tüm detaylar.

Fatih Terim'den ilk resmi açıklama! Fatih Altaylı'dan cevap...

Başta futbol dünyası olmak üzere farklı sektörlerden birçok kişiyi dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın oluşturduğu iddia edilen fonda, dolandırılanlar arasında adı geçen Fatih Terim, ilk kez açıklama yaptı. Halk TV'ye konuk olan gazeteci Fatih Altaylı ise Terim'in sert açıklamasının ardından cevap verdi.

Terim: "Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum"

Fatih Terim, "Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar" açıklamasını yaptı.

Altaylı: "Ben de o zaman 'What can I do sometimes?' derim"

Fatih Altaylı ise "Fatih Terim iri cümleleri sever. Eğer bu lafların karşı tarafı ben ve benim gibi gazeteciler ise ben de o zaman 'What can I do sometimes?' derim. Bu sefer de bizim yapacak bir şeyimiz yok. Adını orada geçiren biz değiliz. Kendisi birkaç gün evvel bu ilişkiyle ilgili 'Excel tablosu, 3 milyon Dolar' dedi. Bu konuyla ilgili başından beri ilgisi olan kendisi. Bunları biz uydurmuyoruz. O yüzden istediği kadar dava açabilir. Dediğim gibi 'What can I do sometimes" dedi.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in adı listede! Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun zararları...
Habere Git

"Fatih Hoca buna biraz bozuldu"

Altaylı, "Fatih Terim'in buradaki cümlesi zannederim biraz bana yönelik. Çünkü 'Bu davada adı niye geçmiyor?' diye ilk soran ben oldum. Ben, 'Nasıl oldu da Fatih Hoca davanın içinden bir anda buharlaştı?' diye sorunca anladığım kadarıyla Fatih Hoca buna biraz bozuldu. 'Ben tam kendimi unutturuyordum, bu beni hatırlattı tekrar' diye düşünüyor herhalde. Ama hatırlamamak mümkün değil. Çünkü bütün futbolcuların cümlelerinde 'Biz Fatih Hoca'ya güvendik, Fatih Terim vardı' diye geçiyor" şeklinde konuştu.

"Madem sen bu işin içinde yoksun o toplatıda ne işin var?"

Sözlerine devam eden Altaylı, "En başında 'Kardeşim benim bu işle alakam yok' deseydi amenna. Ama banka genel müdürünün fonda para kaybedenlerle yaptığı toplantıda Fatih Terim de var. Madem sen bu işin içinde yoksun o toplatıda ne işin var? Niye orada konuşuyorsun? Seçil Erzan ile ilişkin ne?" ifadelerini kullandı.

"O zaman cevap vermesi daha zor sorular gündeme gelir"

Fatih Altaylı, "O zaman cevap vermesi daha zor sorular gündeme gelir. 'Madem alacaklısı değilsin acaba başka tarafında mı varsın?' diye başka sorular sorulur. O zaman Fatih Terim'i daha çok rahatsız eder. Ben o soruları da sormuyorum. Fatih Terim'e, 'Bu fonu kurup paraları sen mi aldın?' demiyorum" diye konuştu.

"3 milyon Dolar diye bir para yok zaten"

Halk TV'den Dinçer Gökçe ise,  "3 milyon Dolar diye bir para yok zaten. Ben bunu banka yetkililerine sordum ‘Nedir bu para? Fatih Terim 3 milyon Dolar gibi bir parasının kaybolduğunu söylüyor’ dedim. Onlar da dediler ki ‘Seçil Erzan, Fatih Terim’e paranın arttığını söylüyor. Hocam 300 bin, 500 bin, 700 bin oldu diye’. Yani Fatih Terim, parasının arttığını sanıyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler