Fatih Terim'in adı listede! Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun zararları...

İsa Kethüda
26.11.2023 - 00:28 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 00:21

Futbol dünyası Seçil Erzan'ın dolandırıcılık suçlamasıyla çalkalanıyor. İşte ortaya çıkan son belgelere göre, Fatih Terim'den Arda Turan'a futbol dünyasındaki isimlerin zararları.

Fatih Terim'in adı listede! Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun zararları...

10 Haber'den Masum Gök'ün haberine göre, Futbol dünyası dahil birçok sektörden ismi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın belgelerine ulaşıldı. Elde edilen belgede Fatih Terim, Arda Turan, Emre Çolak, Emre Belözığlu ve Ayhan Akman'ın kaptırdığı tüm paralar ortaya çıktı.

"Ben para vermedim" açıklaması yapan Fatih Terim'in de listede adının olması dikkatleri çekti.

En çok yatırım Arda Turan'dan

Seçil Erzan'ın evinde ulaşılan belgelere göre en çok para yatıran isim eski futbolcu Arda Turan. Eyüpspor'un başında 1.Lig'de mücadele eden Turan, 6 milyon 900 bin Dolar parasını yüksek faiz vaadiyle Seçil Erzan'a verdi. Belgelerde eski Milli futbolcuya 4 milyon 200 bin Dolar'lık geri ödeme yapıldığı ve 2 milyon 700 bin Dolar zararda olduğu görüldü.

Fatih Terim'in de adı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Ben bahsi geçen fon için kimseye para vermedim" açıklaması yapan Fatih Terim'in de elde edilen belgese ismi olduğu ortaya çıktı. Buna göre 700 bin Dolar'ını Seçil Erzan'a veren Fatih Terim'e, 1 milyon 500 bin Dolar'lık geri ödeme yapıldığı anlaşıldı.

Fatih Terim'in açıklamaları

Dolandırıcılık iddialarıyla ilgili Fatih Terim şu açıklamaları yapmıştı: "Son 1 yıldır dinleniyorum. Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanışmaktayım. Hatırladığım kadarıyla 11 yıldır da Denizbank müşterisiyim. Ben yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum, bankaya hiç gitmedim. Dosyadaki fon ile uzaktan yakından alakam yok. Bu fon için kimse benden para istemedi. Bu fon için Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Erzan olayını duyunca paramı eşimin hesabına aktardım”

Emre Belözoğlu'nun zararı çok büyük

Elde edilen belgede ismi olan bir diğer isim de eski futbolcu ve Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu. Eski Milli futbolcunun tam 4 milyon 200 bin Dolar'ının "Seçil Erzan fonuna" yatırıldığı görüldü. Hiçbir geri ödeme almadığı gözüken Belözoğlu'nun zararı da büyük oldu.

Ayhan Akman ve Emre Çolak da listede 

Seçil Erzan'ın listesinde ismi olan diğer isimlerin ise Ayhan Akman ve Emre Çolak olduğu görüldü. Akman'ın fona 1 milyon 500 bin Dolar yatırdığı ve 3 milyon 250 bin Dolar'lık bir geri ödeme aldığı anlaşıldı. Çolak ise belgeye göre yatırdığı 3 milyon 200 bin Dolar'ını tamamen kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler