"Fatih Terim'in formda bir sezonu değil"

26.04.2021 - 23:34 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 23:40

Socrates Dergi YouTube kanalının yorumcularından Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in formsuz bir sezon geçirdiğini iddia etti. İşte detaylar...

"Fatih Terim'in formda bir sezonu değil"

AJANSSPOR - HABER

Yorumcu Mehmet Demirkol Socrates Derginin Youtube kanalında Antalyaspor-Galatasaray değerlendirdi. Demirkol Fatih Terim ile ilgili olarak da tespitlerde bulundu.

"Galatasaray oyunu baştan koparabilirdi"

Galatasaray’ın oyunu baştan koparabileceğini söyleyen Demirkol, “Galatasaray rakip müsaade edince mükemmel futbol oynayabiliyor. Galatasaray’ın maç kazanması biraz rakibin müsaade etmesi ile alakalı. Göztepe maçıyla çok bir fark yoktu" dedi.

"Boffin'in anormal kurtarışları yoktu"

Galatasaray’ın arkasındaki dörtlüye hiçbir baskı olmadını belirten Demirkol, defanstaki futbolcuların oyuna çok kolay girdiğini söyledi. 10 kişilik hücum gücüyle Antalya'nın başa çıkamadığını vurgulayan Demikrol konuşmasına şöyle devam etti: "Antalya’nın eksikleri çoktu, kabul ediyorum. Ersun hoca başka bir plan ortaya koyamadı. Boffin ne kadar oynarsa biz de o kadar oluruz gibi bir oyun oldu. Boffin’in de çok anormal kurtarışları olduğunu söyleyemem."

"Arda Turan ve Mohammed değişikliği yaradı"

Yorumcu, Arda Turan ve Mostofa Mohammed değişiklerinin Galatasaray'a yaradığını, sarı kırmızılıların en iyi maçlarından birini çıkardığını kaydetti. Demirkol, "Ama bilmiyorum ki haftaya rakip 2. bölgede dövüşe girdiğinde bunu yapabilecek mi? Onunla ilgili elimizde veri yok. İlk 11 için düşündüğü oyuncuların performanslarında sorun çıktı ortaya" diye konuştu.

"Fatih hocanın çok rahat olarak eleştirileceği sezon"

Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında da yorumlarda bulundu. Yorumcu şunları söyledi: "Fatih hocanın çok formunda bir sezonu olmadığı kesin. Sezon içinde ekstra maçlar gördük, Arda’ya güvenemiyorsun ki, Arda 5 maç 90 dakika oynayabilir mi? Bilemiyorsun yani, diğer oyuncular için de bunu söyleyebiliriz. Bu biraz hoca kaynaklı da olabilir ama oyuncuların kendilerine biraz dönüp bakmaları gerekir. Fatih hocanın çok rahat olarak eleştirilebileceği bir sezon bu."

"Gedson'un performansı Halil ve Kerem ile alakalı"

Gedson Fernades'in iyi oyununu da değerlendiren Demirkol, "Bizim bilmediğimiz bir şey var mıydı? Bilmiyorum ama Belhanda’ya ihtiyaç vardı. Gedson’un performansı Halil ve Kerem ile alakalı. Tebrik etmek lazım, hakikaten kendilerini çok iyi gösteriyorlar, hiçbir saniye bile oyundan kopmuyorlar. Hiç tembellik yapmıyorlar. Bu iki oyuncuyu EURO 2020 kadrosunda olması durumunda şaşırmayacağım" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler