Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den ince gönderme

08.03.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 08.03.2022 - 14:25

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, Fatih Terim ve eşini Camp Nou'da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçına davet ederken, Terim'in kızı Merve Terim'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den ince gönderme

Fatih Terim, Galatasaray'da bu sezon görev yaptığı süre içerisinde ligde başarısız sonuçlar elde etsede de Avrupa Ligi'nde takımını grup lideri yaparak, son 16 turuna kalmasını sağlamıştı.

 

"En çok da buna kırıldım"

Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sarı kırmızılı yönetime en çok kırıldığı konulardan birini, "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım" şeklinde açıklamıştı.

Terim'in açıklamasından bir gün sonra davet geldi

Fatih Terim'in Barcelona maçına davet edilmemesiyle ilgili açıklamasının ardından 1 gün sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kendi imzasıyla mektup yollayarak Fatih Terim'i ve eşi Fulya Terim'i 10 Mart Perşembe günü Camp Nou'da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçına davet etti.

Merve Terim'den göndermeli paylaşım

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Merve Terim paylaşımında, yazar Murat Menteş'in "İnsan, kendi samimiyetinin altını çizmeye kalkıştı mı, ister istemez üstünü de çiziyor. Samimiyet, mahremiyetle mukayyet olsa gerek" sözlerine yer verdi. 

Burak Elmas'a gönderme mi?

Merve Terim Çetin'in bu paylaşımının; babası Fatih Terim'in açıklamasının ardından Barcelona maçı için davet gönderen Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a gönderme olduğu ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler