Hıncal Uluç: Fatih Terim'in tek amacı Burak Elmas'ı devirmek

Ali Bozkurt
11.02.2022 - 23:24 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 23:26

Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fatih Terim hakkında çok tartışılacak iddialarda bulundu. Uluç'a göre Terim'in tek amacı Burak Elmas'ı devirip yeniden teknik direktör olmak...

 Hıncal Uluç:  Fatih Terim'in tek amacı Burak Elmas'ı devirmek

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Burak Elmas'ın teknik direktör Fatih Terim'in görevine son verip yerine Domenec Torrent getirmesinden sonra başlayan tartışmalar bitmiyor. Galatasaray camiasına yakınlığıyla bilinen Gazeteci Hıncal Uluç'tan konuyla ilgili çok konuşulacak iddialar geldi.

"Fatih Terim'in tek hedefi var"

A Spor'da gündemi değerlendiren Hıncal Uluç, "Fatih Terim'in bir tek hedefi var, Burak'ı yıkmak ve kendi İstediği birini başkan seçtirip yine Galatasaray'ın başına gelmek... Galatasaray futbol takımının teknik direktörü olmak tekrar" diye konuştu.

"Burak Elmas'a git dersem Fatih Terim'e hakaret etmiş olurum"

Fatih Terim'in medyada ve sosyal medyada adamları olduğunu söyleyen Uluç, konuşmasına şöyle devam etti: "Ben 'Burak git' diyenler arasında olursam Fatih Terim'e hizmet etmiş olurum. Burak Elmas çok sevdiğim insanlardan biri."

"Torrent oyunu okuyamıyor"

Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmasında Torrent'in performanısını değerlendiren Uluç, "Rakip 10 kişi, Torrent 80. dakikada öyle gecikmiş ve öyle yanlış değişiklikler  yapıyor ki... Yani adam maçı okuyamıyor" dedi.

Torrent'in Galatasaray performansı: 4 maçta 1 puan

İspanyo teknik direktör Domenec Torrent, Galatasaray'ın Süper Lig'de kötü gidip Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra ocak ayında göreve başladı. Torrent'in Galatasaray başında aldığı sonuçlar şöyle:
Hatayspor -Galatasaray 4-2
Galatasaray- Kasımpaşa  1-3
Galatasaray-Trabzonspor 1-2
Alanyaspor-Galatasaray 1-1

Senin için hazırladığımız haberler