Fatih Terim'in transfer planı ortaya çıktı! Kimler gidecek, hangi bölgeye takviyeler gelecek?

23.02.2019 - 09:57 | Son Güncellenme: 23.02.2019 - 12:57

Fatih Terim'in transfer planı ortaya çıktı! Kimler gidecek, hangi bölgeye takviyeler gelecek?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 sona eren Benfica maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Seneye daha güçlü döneceğiz" ifadesini kullanmıştı. Yaz transfer döneminde büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. İşte sarı kırmızılı ekibin yazın gerçekleştirmeyi planladığı transfer operasyonunun şifreleri:

Devre arasında stoper ve forvet bölgesini güçlendiren İmparator, orta sahaya da el atacak… 
Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre orta alanda oynayan futbolcularının performansından memnun olmayan deneyimli çalıştırıcı, gelecek sezon takımda önemli değişikliklere gidecek.
Ocak ayında Arap ekiplerinin istediği ancak Terim’in göndermediği Younes Belhanda, iyi bir bonservis bedeli karşılığında satılacak. 
Son dönemdeki performansıyla yedek kulübesine çekilen Fernando’nun da gönderilmesini isteyen Terim, Brezilyalı orta saha için gelecek olan tekliflerin değerlendirilmesini yönetimden isteyecek. 
Fernando’nun yerine savaşçı bir önlibero alınmasını isteyen Terim, kiralık olarak forma giyen Ndiaye’nin boşluğunu da yine mücadele gücü yüksek çift yönlü bir orta sahayla doldurmanın planlarını yapıyor.

KANATLAR DA DEĞİŞECEK

Garry Rodrigues’in satılmasının ardından Henry Onyekuru’yu devamlı ilk 11’de kullanan başarılı teknik adam, kiralık sözleşmesi bitecek olan Onyekuru için de herhangi bir girişimde bulunulmasını istemiyor. 

Diğer taraftan Sofiane Feghouli’nin bir türlü istikrar yakalayamadığını gören İmparator, Cezayirli yıldızın da satılmasını istiyor. 
Belhanda, Feghouli ve Fernando’dan gelecek paraları, transfer bütçesinde kullanmak isteyen Terim, gidecek olan bu 3 oyuncunun yerine orta saha ve kanatlar dahil olmak üzere en az 5 transfer yapılmasını planlıyor. 
Tamamen kendi takımını kurmayı amaçlayan Terim’in, bu sayede kafasındaki oyun planını sahaya yansıtmayı amaçladığı öğrenildi.  
Senin için hazırladığımız haberler