Fatih Terim'in Ünal Aysal çekincesi!

28.11.2017 - 09:53 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 09:53

Fatih Terim'in Ünal Aysal çekincesi!

Igor Tudor'un olası ayrılışında önceliği Fatih Terim'e verecek olan Galatasaray'da yönetim tecrübeli teknik adamla bir araya geldi. Terim, mayıstaki başkanlık seçiminde Ünal Aysal'ın geri dönme ihtimali olmasından dolayı geri dönmeye sıcak bakmıyor. 

Takımın kötü futbol oynayarak kaybettiği Trabzonspor ve 5-1 yenildiği Başakşehir karşılaşmasından sonra gönderilmesi yüksek sesle konuşulan Igor Tudor için Başkan Dursun Özbek Florya'ya çıkarma yaptı.
Özbek burada Tudor'u muhatap almadı ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüştü. Bu sırada bazı yöneticilerin, Fatih Terim'in kapısını çaldığı ve "Olası bir mağlubiyette Tudor gönderilecek, yeniden döner misin?" dediği öğrenildi. 
Terimin, G.Saray'a olan bağlılığından dolayı teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ancak İmparatorun bir çekincesi vardı. 

Fatih Terim'in Ünal Aysal çekincesi!

Başarılı çalıştırıcının, yöneticilere, "Elbette ki G. Saray'da her zaman çalışmak isterim. Ancak mayıs ayındaki başkanlık seçimlerinde Ünal Aysal'ın aday olma ihtimali var. Eğer Aysal yeniden seçilirse, onunla çalışamayız. Bu yüzden gelemem" dediği kaydedildi.

Gelişmeleri yakından takip eden Başkan Özbek'in ise bu görüşme üzerine seçim çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Ayrıca Başkan Özbek, Fatih Terim'in bu düşüncesinin ardından Tudor'a biraz daha sabretmek gerektiğinin kararına vardı. 

Terim, Özbek yönetimine güvenmiyor

Terim'in gelen teklifi Aysal'ı hedef göstererek geri çevirmesinin, 'Özbek yönetimine güvenmiyor' yorumunun yapılmasına neden oldu.

Tecrübeli çalıştırıcının mayıs ayında yapılacak olan seçimle birlikte başa gelecek olan yönetime göre kararmı değiştirebileceği de konuşuldu. Ancak takımın şampiyon olması halinde Dursun Özbek'in yeniden aday olabileceği ve koltuğunu koruyabileceği ihtimali de bulunuyor. 
Bu gelişmelerin gölgesinde takımın ligde alacağı sonuçlar, yeni kararlar doğurabilir. Özellikle Beşiktaş derbisi takımdaki taşları yerinden oynatabilir.  (Akşam)
Senin için hazırladığımız haberler