Fatih Terim'in yıldızına Premier Lig kancası! Panathinaikos...

Cem Ergün
16.04.2024 - 09:46 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 10:11

Bu sezon Yunanistan'da Fatih Terim liderliğinde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos'un yıldız futbolcusuna, Premier Lig ekibinin talip olduğu yazıldı. Detaylar...

Fatih Terim'in yıldızına Premier Lig kancası! Panathinaikos...

AJANSSPOR HABER

Football Insider'da yer alan habere göre, Fatih Terim'in Panathinaikos'taki öğrencisi Fotis Ioannidis, Premier Lig takımlarından West Ham United'ın radarına girdi. İngiliz ekibi, Yunan oyuncuyu transfer etmek için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır. İşte detaylar...

Transfer radarına aldı

West Ham United, gözünün Fatih Terim'in yıldızı Fotis Ioannidis'e çevirdi. Gelecek sezon kadro planlamasında forvet arayışlarını sürdüren Premier Lig ekibinin, Panathinaikos'un golcüsü Ioannidis'i transfer listesine üst sıralardan eklediği kaydedildi. 

Beklediği katkıyı alamadı, gözünü Yunanistan'a çevirdi

David Moyes liderliğindeki West Ham United, bu sezon forvet bölgesinden istediği katkıyı alamadı. İngiliz ekibinin sezona başladığı 34 yaşındaki forvet Michail Antonio, 26 maçta yalnızca 4 gol kaydedebildi. 

Haber detayında, West Ham United'ın Fotis Ioannidis'i, Panathinaikos formasıyla sezon boyunca yakından takip ettiği ifade edildi. 

Bonservis bedeli

West Ham United'ın, 24 yaşındaki Yunan golcünün transfer için 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu da aktarıldı.

Fotis Ioannidis'in performansı

Fotis Ioannidis, bu sezon Panathinaikos'ta 40 maçta forma giydi ve 30'una ilk 11'de başladı. Yunan milli futbolcu bu maçlarda 21 gol atarken, 8 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler