"Fatih Terim'le iletişime geçmesi gerekir"

15.07.2020 - 19:08 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 19:10

"Fatih Terim'le iletişime geçmesi gerekir"

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'taki Victor Ruiz gelişmesini ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını değerlendirdi.

beIN Sports ekranlarında yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendiren Demirkol, Victor Ruiz'in sözleşmesini tek taraflı feshetmesi hakkında, "Hemen hemen bütün kulüpler benzer sorunlar yaşadığı için sonunda ne olacağını bilmiyoruz. Fenerbahçe'de de oldu. Belki diğer kulüplerde de var. Çok detayını bilmiyoruz, böyle olaylar çıktıkça anlıyoruz.

FIFA, 'tamam, ekstra durum var' diyor. 'Belirli gelirlerinizde ciddi azalma var, siz oyuncularınızla anlaşın' diyor. Acaba, bu görüşmeler konusunda geç mi kaldı kulüplerimiz ya da oyuncular mı haksızlık ediyor? O günden masaya oturulsa belki, oyuncu 'O bana olmuyor.' dediğinde sana cezai bir durumu olmadan bu işi halledebilirsin. Oyuncu bana haksızlık ediyor diyebilirsin FIFA'ya gittiğinde" şeklinde konuştu.

"Fatih Terim'le iletişime geçmesi gerekir"

TFF Başkanı Özdemir'in açıklamaları hakkında yorum yapan Mehmet Demirkol, "Nihat Özdemir'in 'Antrenörlerden ziyade kulüpler muhatabımdır' düşüncesinde bir yanlış yok bence. Yönetici, yöneticiyle konuşur ama ilgili birimlerin antrenörlerle görüşmesi gerekir.

TFF'nin içinde bu planı yapan bir organizasyon var, onlar kendi kendine karar vermesinler, görüş alsınlar. Nihat Özdemir, yöneticilerle konuşur, muhatabı onlardır. Sadece yöneticiler arasında dönecekse iş, diğer çalışanlara ne gerek var. Sen eğer Washington Büyükelçisi'ysen, hayat boyu büyükelçisindir artık. Futbol Direktörü de hayat boyu, onursal da olsa futbol direktörüdür. Dolayısıyla bir karar alındığı zaman, oradaki birimlerin Fatih Terim'le iletişime geçmesi gerekir. Ancak bu, Nihat Özdemir'in işi değildir" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler