Fatih Terim'le ilgili şok iddia! Fırat Aydınus'un yanına gitti ve...

03.11.2018 - 09:05 | Son Güncellenme: 03.11.2018 - 12:05

Fotomaç'ın iddiasına göre; Fatih Terim, olaylı derbinin ardından hakem Aydınus'un yüzüne tükürdü.

Fatih Terim'le ilgili şok iddia! Fırat Aydınus'un yanına gitti ve...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı 2-2'lik skorla bitti. (Fotomaç)

Derbiye sahada oynanan futboldan çok maç sonunda yaşanan olaylar damga vurdu.
Fatih Terim, maçın bitiş düdüğü ile birlikte hakem Aydınus'un yanına giderek çok sert tepki gösterdi.
Terim'in Aydınus'a tepki gösterdiği sırada tecrübeli hakemin suratına tükürdüğü görülüyor.
Fatih Terim, maç sonu röportajında da hakem Aydınus ile ilgili çok sert konuştu; "Oyuna baktığımız zaman Fırat'a kadar ve Fırat'tan sonra diye bakabiliriz. İlk yarı öne geçen, ikinci yarıda ikinci golü bulan, goller kaçıran bir Galatasaray var. Hoşuna gitmedi Fırat'ın. O genelde maçın önüne geçmek ister. Çok centilmence gidiyordu maç."
"Hoşuna gitmedi büyük ihtimalle. 2 tane çok kritik karar var. Birisi her çaldığı top, faulse ben özür dilemeye hazırım. İkincisi taç pozisyonu. Valbuena-Belhanda düellosunda taç Belhanda'dan çıkmışsa, ben yine özür dilemeye hazırım."
"Bundan sonrası çok enteresan. Geçen hafta VAR'da Barış Şimşek vardı, bu hafta da Barış Şimşek. Demek ki başkası yok. Tarık Ongun ve Ali Palabıyık var. 7 tanesi tacı ve faulü görmedi. Hakkımı helal etmiyorum. Ne benim, ne camiamın, ne takımımın, ne ekibimin kimse hakkını yiyemez. Üstlerine şikayet etsem, arkalarında duracağı için en iyisi Allah'a havale etmek. Bu karara kadar 1 tane çirkin hareket var mıydı oyuncular arasında. Maçın skorunu bir tarafa bıraktık. 2-2'yi de zor kurtardık, 3-2 de olabilirdi. Burada fark yapacağımızı bekliyorduk" (Görüntüler BeIN Sports'tan alınmıştır)
İşte olaylı G.Saray - F.Bahçe maçından diğer kareler;
Senin için hazırladığımız haberler