Fatih Terimli Panathinaikos'un Mauro Icardi planı

13.05.2024 - 19:03 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 19:36

Panathinaikos'un Türk teknik direktörü ve Galatasaray efsanesi Fatih Terim, Sarı-Kırmızılıların yıldız ismi Mauro Icard'ye kancayı taktı. İşte detaylar...

Fatih Terimli Panathinaikos'un Mauro Icardi planı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yunanistan basınından gazeteci Aris Gatas, Fatih Terim liderliğindeki Panathinakos'un, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'yi transfer etmek istediğini iddia etti. 

Yunan ekibinin, yaz transfer döneminde girişimlere başlayarak Mauro Icardi'yi transfere ikna etmek istediği kaydedildi.

Terimli Panathinaikos'un performansı

Fatih Terim liderliğindeki Panathianikos, bu sezon 25 maça çıktı. Terim ve öğrenciler bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

Ligde Şampiyonluk Turu'na kalarak Play-Off oynamaya hak kazanan Yeşil-Beyazlılar, üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından hedefinden uzaklaştı. Yunan ekibi, lider AEK'nin 4 puan gerisinde 3. sırada yer alıyori

Mauro Icardi'nin Galatasaray serüveni

Mauro Icardi, geçen sezon Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den kiralanarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Sarı-Kırmızılıların lig şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden biri olmayı başaran Icardi, geçtiğimiz yaz 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Arjantinli golcü, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında çıktığı 45 maçta, 30 kez ağları havalandırırken, 12 de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler