Fatih Terim'li Panathinaikos lider! Yunanistan Ligi puan durumu...

Furkan Sönmez
14.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 22:56

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, evinde Lamia'yı 3-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla Şampiyonluk Turu'nda liderliğe yükseldi. İşte tüm detaylar.

Fatih Terim'li Panathinaikos lider! Yunanistan Ligi puan durumu...

AJANSSPOR HABER

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'nun 5. haftasında Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos evinde Lamia'yı konuk etti. Terim'in öğrencileri karşılaşmadan 3-1'lik zaferle ayrıldı.

5 maçın 4'ünde geriye düştü

Panathinaikos, Şampiyonluk Turu'nda çıktığı 5 maçın 4'ünde rakipleri karşısında geriye düşen ekip oldu. Sadece geçen hafta Aris'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü atan ekip olan Fatih Terim'in talebeleri, kalan müsabakalarda ilk golü kalesinde gören taraf oldu.

 

Lamia öne geçti ama Pana kazandı

Lamia, Panathinaikos deplasmanında 14. dakikada 1-0 öne geçen taraf oldu. Vykintas Slivka, Lamia'yı öne geçiren futbolcu olurken, 18. dakikada ise Adam Cerin, Willian Arao'nun pasında ağları sarsarak skorda dengeyi sağladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda yine oyun üstünlüğünü eline alan Panathinaikos, 60. dakikada Bernard kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçti ve kullandığı serbest vuruşta barajı geçen top ağlarla buluştu. 87. dakikada yine sahneye çıkan Bernard, skoru 3-1'e getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

İlgini Çekebilir
AEK, Fatih Terim'den liderliği aldı! Yunanistan Puan Durumu...
Habere Git

Maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Panathinaikos, Lamia'yı 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla puanını 68'e yükseltti ve liderliğe yükseldi. PAOK, maç eksiğiyle 67 puanla ikinci sırada yer alırken aynı şekilde AEK'da maç eksiğiyle 66 puanla 3. sırada yer alıyor.

Panathinaikos, haftaya bugün yine Lamia ile karşılaşacak. Fatih Terim'in öğrencileri bu sefer Lamia'nın stadına konuk olacak.

Lamia üst üste 8 maçtır kazanamıyor

Leonidas Vokolos'un önderliğindeki Lamia, Panathinaikos yenilgisiyle üst üste 7. mağlubiyetini aldı. En son 11 Şubat'ta Asteras'ı 2-1 yenen Lamia, sonraki hafta Panathinaikos ile 2-2 berabere kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler