Fatih Yılmaz transferi gündemde olan isimleri açıkladı! Orkan,Rodallega...

18.01.2018 - 17:20 | Son Güncellenme: 18.01.2018 - 17:20

Fatih Yılmaz transferi gündemde olan isimleri açıkladı! Orkan,Rodallega...

Atiker Konyaspor başkanı Fatih Yılmaz, devre arası transfer döneminde gündeme gelen isimler hakkında net konuştu. Kupada tur atlayan takımını kutlayan Yılmaz, ayrıca hücum için transfer yapma istekleri olduğunu belirtti.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Yılmaz şunları ifade etti.

'Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'

"Bu senede amacımız kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. İlk hedef ligdeki konumumuzu düzeltmek olacak"

'Konyaspor'un oyununu herkes görmeli ve takdir etmeli'

"Görünen şu ki Konyaspor iyi futbol oynuyor. Gol yollarında bir sorunumuz var ve son transferimiz Yatabare ile güçlendik bu bölümde. Kupada da iki maçı da hak ederek Trabzonspor'u geçmeyi başardık. Tüm oyuncularımız karakterli oyuncular hepsini kutluyorum. Bu oyunu ve karakteri herkesin görmesini ve takdir etmesini isterim."

'Bajic ile ilgilenmiştik ancak artık gündemimizde yok'

"Biz daha önce Bajic'i kiralamak istedik. Kulübü ve menajeri ile görüşmüştük ve kulübü ihtiyacımız var demişti. Menajeri de Türkiye'ye gelmek isterse Konyaspor'a gelecektir demişti ama Başakşehir ile bir teması olmuş. Şu an Bajic bizim gündemimizde yok."

'Rodallega'yı transfer etmek istemiştik olmadı N'Doye..."

"Daha önce Trabzonspor'dan Rodallega'yı istemiştik. Onlarda veremeyeceklerini söylemişti. N'Doye ile ilgili transfer durumu söz konusu. 

'Orkan Çınar transferi gerçekleşebilir'

"Orkan Çınar konusu kısa sürede netleşecektir ve transferi olabilir önümüzdeki günlerde belli olur. Son olarak kupada rakip kim olursa olsun çıkıp oyunumuz oynayacağız. Başa baş oynayacağımızı düşünüyorum. Ligde de Trabzonspor karşısında başarılı olacağımızı düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler