Fazıl Say, Bulut'u istifaya çağırıp, "Adam gibi teknik direktör lazım" dedi

15.03.2021 - 11:55 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 17:06

Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybetti. Koyu Fenerbahçeli olan dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Erol Bulut'u istifaya çağırırken, "Adam gibi teknik direktör lazım" dedi. İşte detaylar...

Fazıl Say, Bulut'u istifaya çağırıp, "Adam gibi teknik direktör lazım" dedi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor maçında Samatta'nın kaçırdığı gol sonrası elindeki yastığı fırlatan ve bu anları gösteren video görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin Erol Bulut ile yolları ayırması gerektiğini söyledi.

Maç öncesi çok umutluydu ama

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Say, Gençlerbirliği maçı öncesi oldukça umutluydu. Say, yaptığı ilk paylaşımda "Bu akşam 19.00-20.45 arası şöyle keyifli, neşeli, bol gollü, farklı skor filan, hoş bir zaman geçirmeyi planlıyorum, şu tatsız karantina gününde, şöyle biraz kızdıklarımızı da affedeceğimiz. Bu basit dileğimiz de sorun olmaz değil mi?))@Fenerbahce" diye yazdı.

'En ufak bir üzüntüsü yok'

Ancak, tam da Say'ın yazdığı gibi sorun oldu! Fenerbahçe maçı 2-1 kaybetti. Ve Say da Twitter adresinden üst üste mesajlar paylaştı. Say, "Hüsranla bitti. Koca bir sezon daha, yazık... İstifa! Adam gibi teknik direktör lazım" diye yazdı. Teknik direktör Erol Bulut'un maç sonu görüntüsünü de eleştiren Say, "Adamın yüz ifadesi... En ufak bir üzüntüsü yok" dedi. Art arda tweet'lerine devam eden say, "En çok Altay'a üzülüyorum. Değerli bir yetenektir" dedi.

'Biz de kızarız, üzülürüz'

Maç sonunda kızgınlığını sert şekilde ortaya koyan Fazıl Say, bu sabah ise daha sakin bir tonda şu paylaşımı yaptı: "@Fenerbahce'ya gönül veren milyonların sayısı, dünyada 100 kadar ülkenin nüfusundan bile fazladır. Bu kitlenin içinde haliyle müzisyeni de olur, ressamı da, şairi de, atom fizikçisi de. Ve biz de kızarız veya üzülürüz. Bu futbol. Bu taraftarlık. Bu bir ruh. Bir birliktelik."

FAZIL SAY'IN TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINDAKİ GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYADA TREND TOPIC OLMUŞTU. OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler