Fazıl Say isyan etti ve istediği Fenerbahçe hocasını söyledi!

28.06.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 00:11

Fenerbahçe hakkında attığı tweetler ile dikkat çeken ünlü piyanist Fazıl Say bu kez de sarı-lacivertli takıma teknik direktör önerdi. Detaylar haberimizde…

Fazıl Say isyan etti ve istediği Fenerbahçe hocasını söyledi!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de teknik direktör konusundaki belirsizlik devam ediyor. Başkan Ali Koç geçen hafta yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörü pazartesi günü duyuracaklarını söylemişti. Ancak bugün kulüpten yapılan bilgilendirme ile yeni hocanın açıklanmasının önümüzdeki günlere kaldığı vurgulandı.

Fenerbahçe taraftarlarında heyecanlı bekleyiş

Bekleyiş sürdükçe Fenerbahçeli taraftarlardan da sosyal medyada paylaşımlar artıyor. İyi bir Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Fazıl Say da sarı-lacivertli yönetimi etiketleyerek önerisini paylaştı. 

Fazıl Say: Getir Alex'i

Ünlü piyanist, “Yahu kim olacak diye herkes soruyor…. Getir Alex’i… Daha ne diyelim????” ifadelerini kullandı.

Say, Emre Belözoğlu'na karşıydı

Fazıl Say daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tweetleri ile destek verirken, Emre Belözoğlu'nun teknik sorumlu olmasını eleştirmişti.

Alex'ten teknik direktörlüğe iyi başlangıç

Fazıl Say’ın işaret ettiği Fenerbahçe efsanesi Alex De Souza, teknik direktörlük kariyerindeki ilk resmi maçına dün çıktı. Alex’in çalıştırdığı Sao Paulo U20 takımı, Atletico Paranaense’yi 1-0 mağlup etti. Alex böylece karihyerine galibiyetle başlamış oldu.   

Senin için hazırladığımız haberler