Fazıl Say'dan Harun Tekin tepkisi: "77 yaşında gelse..."

25.04.2021 - 23:35 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 23:58

Ünlü piyanist Fazıl Say, 3-2 biten Kasımpaşa maçıyla ilgili paylaşımlar yaptı. Fenerbahçeli sanatçı, 'Kova Yaşar' göndermesi yaptı ve eleştiride bulundu. İşte detaylar...

Fazıl Say'dan Harun Tekin tepkisi: "77 yaşında gelse..."

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Bu karşılaşmada kaleci Harun Tekin'in yediği gol sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçeli oluşuyla bilinen sanatçı Fazıl Say da Harun Tekin ile ilgili dikkati çeken paylaşımlar yaptı. Detaylar haberde...

Fazıl Say'dan Harun Tekin yorumu

Ünlü piyanist Fazıl Say, Harun Tekin'in yediği golün ardından kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'yi etiketleyerek, "3. kaleci kimdi?" sorusunu sordu.

"77 yaşında gelsin, oynasın"

Harun Tekin'in güven vermediğini dile getiren Say, "Schumacher 77 yaşında gelsin, oynasın. Daha güvende oluruz" ifadelerini kullandı. Alman kaleci Toni Schumacher, 1988-91 sezonları arasında Fenerbahçe kalesini korumuştu. 

Yaşar Duran göndermesi yaptı

Ayrıca gelen mesajların ardından Fazıl Say, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere Milli Takımı'na karşı aldığı 8-0'lık yenilgide kaleyi koruyan ve 'Kova Yaşar' olarak lanse edilen Yaşar Duran'ı da hatırlattı. Say, Yaşar Duran'ın hakeme söz konusu maçta, "Referee please finish (hakem lütfen bitir) dediğini hatırlattı ve Harun Tekin'i eleştirdi.

Erol Bulut'u istifaya davet etmişti

Say, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin o dönem lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından Erolu Bulut'u istifaya çağırarak şu tweeti atmıştı:

"Hüsranla bitti... Koca bir sezon daha, yazık. Adam kendi kalesine gol atıyor. Neresiyle attı, kendi bile anlamamıştır. Adam gibi teknik direktör lazım. Adamın yüz ifadesi. En ufak bir üzüntüsü yok. İstifa. Bu maçı iman gücüyle alırsın."

Samatta tepkisi halen akıllarda

Öte yandan Fazıl Say, Trabzonspor maçında Samatta'nın kaçırdığı gol sonrası çok sinirlenmiş ve yastık fırlatmıştı. Sosyal medyaya yansıyan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Trabzonspor deplasmanında son dakika kaçan golden sonra adeta çıldırdığı görüntüyü değerlendiren Say, "Sinirlendiğim oluyor tabiii. Biz Selçuk Yöntem ile maçları seyrederiz. O da olur. Pandemide insanlar eve takılmış. Maç çok önemli bir şeye dönüştü. Kim şampiyon olursa olsun.. Şu deşarj olmamız çok önemli bir şey. Çok insan benim durumumda" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler