F.Bahçe 7 milyon Euro'luk teklifi reddetti!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Fenerbahçe transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Uruguaylı yıldız Diego Rossi için gelen transfer teklifini kabul etmedi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe, MLS Ligi takımlarından Los Angeles FC'den transfer ettiği Diego Rossi için transfer teklifi aldı, ancak sarı-lacivertli takım bu teklifi kabul etmedi.
5.5 milyon Euro bonservis ödedi
Fanatik'te yer alan habere göre; yönetim, sezon başında Los Angeles’tan kiraladığı Uruguaylı yıldızın bonservisini lig bitmeden önce 5.5 milyon Euro’ya almıştı.
2. yarı iyi performans sergiledi
Rossi, özellikle sezonun ikinci bölümünde çok iyi bir performans sergiledi. 24 yaşındaki oyuncu, Brezilya ekiplerinin dikkatini çekti.

Brezilya kulüpleri peşinde
Flamengo, Pereira’nın çalıştırdığı Corinthians ve Palmeiras’ın Rossi’yi transfer etmek istediği kaydedildi.
7 milyon Euro'luk teklif kabul edilmedi
Hatta Palmeiras’ın harekete geçip, 7 milyon Euro’luk teklif yaptığı ancak bunun kabul edilmediği öğrenildi.
Öte yandan, sarı-lacivertli takım ile 39 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu 6 gol ve 9 asist kaydetti.
