Sheffield United Menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe detayını anlattı

Özgür Koç
08.12.2023 - 12:02 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 12:35

Premier Lig takımlarından Sheffield United'ın yeni teknik direktörü Chris Wilder, takım sahibi Prens Abdullah'la ilişkisini Fenerbahçe anısıyla anlattı. İşte detaylar...

Sheffield United Menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe detayını anlattı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'de 14 maçta 1 galibiyetle son sıraya demir atan Sheffield United geçtiğimiz günlerde teknik direktör Paul Heckingbottom ile yollarını ayırarak eski hocası Chris Wilder'ı takımın başına getirmişti.

İki yıl aradan sonra takıma geri döndü

Kırmızı beyazlı takımı daha önce 2016 ve 2021 yılları arasında çalıştıran 56 yaşındaki İngiliz menajer, Sheffield'daki yeni dönemi için 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Wilder'in geri dönüşündeki ilk maçında Liverpool ile karşılaşan Sheffield United sahasında Liverpool'a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor fitili ateşledi! Kulüpler 170 milyon dolar zararda…
Habere Git

Söylentileri yalanladı

Tecrübeli çalıştırıcı takımın Suudi sahibi Prens Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz Al Saud ile arasındaki ilişkinin kötü olduğu söylentilerini ise verdiği Fenerbahçe detayı ile yalanladı.

The Yorkshire Post'ta yer alan haberde Chris Wilder, 2021'de takımdan ayrıldığına sanıldığının aksine Pres Abdullah ile arasının bozulmadığını aktararak, "Ben ayrıldıktan hemen sonra bile Prens Abdullah'tan bana ve aileme gelecekteki yolculuğumda en iyi dileklerinin sunan mesajlar aldım" dedi.

"Fenerbahçe için referans olmayı teklif etti"

Wilder, Prens Abdullah'ın yeni iş fırsatları için kendisine yardımcı olmaya çalıştığını da aktararak şunları söyledi:

"Fenerbahçe'nin teknik direktör aradığını hatırlıyorum. Prens Abdullah beni arayarak, 'İhtiyacın olursa beni referans olarak kullan. Fenerbahçe ile iyi bağlantılarım var ve kulüp başkanına işi sana vermesi tavsiyesinde bulunabilirim' dedi." 

Senin için hazırladığımız haberler