Fenerbahçe, Anthony Martial ile görüşüyor!

09.01.2024 - 00:32 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 00:43

Transfer haberleri. Süper Lig ekibiFenerbahçe, Manchester United'da forma giyen Fransız yıldız Anthony Martial'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe, Anthony Martial ile görüşüyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de yarın akşam saat 20.00'de Konyaspor ile sahasında karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fenerbahçe, Anthony Martial için harekete geçti

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın sözleşmesini uzatmayı düşünmediği Anthony Martial'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Görüşmeler başladı

Haberde, Sarı-Lacivertli yönetimin Fransız forveti kiralamak için Manchester United ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Dzeko ikna etti, dünyaca ünlü futbolcu Fenerbahçe'ye geliyor
Habere Git

Suudi Arabistan'dan bir takım daha ilgileniyor

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı Anthony Martial'e geçtiğimiz günlerde bir talip daha çıkmıştı. 28 yaşındaki golcü futbolcu ile Suudi Arabistan'dan bir takımın ilgilendiği iddia edilmişti. 

Bu sezonki performansı

Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Anthony Martial, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Fransız yıldız kariyerinde Olimpik Lyon B, Monaco, ve Sevilla formalarını da giydi. Fransa Milli Takımı ile de 30 maça çıkan Martial, 2 gol ve 8 asist kaydetti.

Piyasa değeri 15 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre 28 yaşındaki forvet oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler