İtalyan basınından flaş Edin Dzeko iddiası! Ocak'ta geri dönebilir...

13.12.2023 - 10:16 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 10:23

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Bosna Hersekli tecrübeli golcü Edin Dzeko için İtalyan basınından flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

İtalyan basınından flaş Edin Dzeko iddiası! Ocak'ta geri dönebilir...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, önceki yıllarda da transfer gündemine gelen 37 yaşındaki Edin Dzeko'yu sezon başında Serie A ekibi Inter'den bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Sarı lacivertli forma ile şu ana kadar tüm kulvarlarda 20 karşılaşmada sahaya çıkan tecrübeli golcü, 14 gol ve 7 asistlik performansıyla takımın en golcü oyuncusu ve en çok asist yapan 3. oyuncusu konumunda.

İtalya'ya geri dönebilir iddiası!

Kısa sürede Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelen Boşnak yıldız için İtalya basınından flaş bir transfer iddiası geldi. İtalyan Jmania sitesi, "Bize Dzeko'yu geri verebilir misiniz?" başlığı ile okuyucularına duyurouğu haberinde Edin Dzeko'nun ocak ayında İtalya'ya geri dönebileceğini ileri sürdü.

Milan devre arasında girişimde bulunacak

Haberde, daha önce Serie A'da Roma ve Inter formaları giyen golcü futbolcu ile Milan kulübünün yakından ilgilendiği belirtildi. Kırmızı siyahlılarının Fransız forveti Oliver Giroud'un takımdan ayrılacak olması ve yeni transfer 25 yaşındaki Luko Jovic'in güven vermemesi nedeniyle, Edin Dzeko'yu yeniden İtalya'ya getirmek için Ocak ayında girişimde bulunacağı kaybedildi.

'Utrecht Kuğusu'

Fenerbahçe ile 2025 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Dzeko futbol kariyerine Zeljeznicar altyapısında başladı. İlk büyük transferini Teplice'den Wolfsburg'a transfer olarak yaptı. Şampiyonluk yaşadığı Alman ekibinde topa dokunma ve gol becerisindeki zarafetten dolayı 'Utrecht Kuğusu' lakabını aldı. Boşnak yıldız daha sonra manchester City, Roma ve Inter formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler