Arsenal, Eden Hazard'ı Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
11.01.2023 - 09:31 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 09:48

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal, Real Madrid forması giyen ve Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Eden Hazard'ı istiyor.

Arsenal, Eden Hazard'ı Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon İngiltere Premier Ligi'nde müthiş performans ortaya koyan ve topladığı 44 puanla ilk sırada yer alan Arsenal, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Mediafoot sitesinde yer alan habere göre; İngiliz ekibi, Ukrayna Ligi ekiplerinden Shaktar Donetsk forması giyen sol kanat oyuncusu Mykhaylo Mudryk ismini transfer listesine almıştı.

Arsenal'de hedef Hazard

Haberde, Arsenal bu oyuncuya alternatif olarak ise şu anda Real Madrid formasını giyen Eden Hazard'ı da kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mauro Icardi kararı!
Habere Git

MLS kulüpleri de peşinde

İngiliz devinin dışında MLS ekiplerinin de Belçikalı yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. 

Fenerbahçe'nin Eden Hazard teklifi

Bilindiği üzere, İspanyol basını geçtiğimiz haftalarda Real Madrid'in Fenerbahçe'nin Eden Hazard için yaptığı teklifi kabul ettiğini iddia etmişti.

Sarı-lacivertli takım, Hazard'ın maaşının büyük bir bölümünü de ödemeyi kabul etti. Yıldız oyuncu İspanyol devinden yıllık 6 milyon Euro kazanıyor. Hazard'ın geleceğiyle ilgili vereceği karar merak ediliyor.

Al Nassr, Hazard ile ilgileniyor

Öte yandan Al Nassr kulübü de, Eden Hazard ile ilgileniyor. Teknik direktör Rudi Garcia'nın Belçikalı yıldız ile temasa geçtiği ve gelecek yaz transfer döneminde oyuncuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yönetiminden Avcı'ya tam destek: "Yeni hikayeler yazacağız!"
Habere Git

115 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer oldu

2019 yılında İngiliz devi Chelsea'den 115 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e imza atan Eden Hazard, yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle istenilen performansını bir türlü gösteremedi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 13 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Erik ten Hag, Weghorst transferi hakkında konuştu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler