Fenerbahçe, Palmeiras'ın Diego Rossi İçin Yaptığı Transfer Teklifini Reddetti

İsa Kethüda
13.06.2022 - 11:21 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 11:32

Fenerbahçe transfer haberleri... Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Diego Rossi için yaptığı teklifi kabul etmedi.

Fenerbahçe, Palmeiras'ın Diego Rossi İçin Yaptığı Transfer Teklifini Reddetti

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Diego Rossi'ye transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Palmeiras, Uruguaylı oyuncu için sarı-lacivertli ekibe teklifini yaptı. 

Türkiye'de yer alan habere göre; Kanarya bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da eldeki yıldızlara gelen teklifleri değerlendiriyor. Diego Rossi de ciddi piyasası olan isimlerden. 

Palmeiras'tan Rossi için 7 milyon Euro

Fenerbahçe 'nin satın alma opsiyonu ile kiraladığı ve sonrasında 5,5 milyon avro ödeyerek bonservisini aldığı Uruguaylı kanat oyuncusu için Flamengo, Corinthians ve Palmeiras kulüpleri devreye girdi. Ki bunlardan Palmeiras 7 milyon Evro bonservis bedeli önerdi. Yönetim ise teklifi az bulup olumsuz cevap verdi. Beklenti en az 10 milyon Evro.

Transferler yetişsin

Bu arada Teknik Direktör Jorge Jesus, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kadar transferlerin yetişmesini istedi. 

Yönetime verdiği ilk raporda 5 transferi yeterli gören Jesus, kamp döneminden sonra yeniden yönetimle bir değerlendirme yapacak. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten ilk hamle! İşte yeni sportif direktör...
Habere Git

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması hâlinde 1-2 mevkiye daha takviye yapılacak. Topuk Yaylası kampının ardından gidecek ve kalacak oyuncuların durumu da kesinleşmiş olacak. 

İlgini Çekebilir
Can Bozdoğan hamlesi! Beşiktaş'tan ayrıldı, ezeli rakibe....
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler