Fenerbahçe'de flaş Kim Min Jae gelişmesi! Menajeri İstanbul'a geldi

31.01.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 12:16

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Kim Min-Jae hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de flaş Kim Min Jae gelişmesi! Menajeri İstanbul'a geldi

Kim'in menajeri İstanbul'a geldi

Sarı lacivertlilerin sezon başında Çin ekibi BJ Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 25 yaşındaki savunma oyuncusunun menajeri İstanbul'a geldi.

Transfer tekliflerini yönetime iletecek

Sözcü'nün haberine göre; sarı-lacivertli yönetimle görüşecek RX-Brothers şirketinin temsilcisi Güney Koreli futbolcu için gelen transfer tekliflerini iletecek. 

En ciddi talip Napoli

25 yaşındaki futbolcu için en ciddi talibin İtalya Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren lig ikincisi Napoli olduğu öğrenildi. Devre arasında kesinlikte oyuncusunu satmayı düşünmeyen Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda resmi görüşmelere başlayacak.

İlgini Çekebilir
Transferde sürpriz gelişme! Uğur Çiftçi İstanbul yolunda...
Habere Git

Fenerbahçe en az 20 milyon Euro gelir bekliyor

Kim Min Jae'nin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesinde “23 milyon Euro'ya serbest kalabilir” maddesi bulunuyor. Fenerbahçe yönetiminin hedefi Kim'in satışından en az 20 milyon Euro gelir elde etmek. 

Kim Min-Jae transferi düşünmüyor

Güney Kore Milli Takımı'nda bulunan 25 yaşındaki stoper yaptığı açıklamada, “Gelen teklifler cazip olabilir. Ancak ben şu anda Fenerbahçe'de mutluyum. Önemli hedeflerimiz var. Takımımı yarı yolda bırakmak istemem. Bu nedenle şu anda transferle ilgili bir şey düşünmüyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler