Fenerbahçe'de İsmail Kartal Kalacakmış Gibi Çalışıyor! A'dan Z'ye Planlama...

İsa Kethüda
04.05.2022 - 10:59 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 11:07

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal, görevinin başında kalacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal Kalacakmış Gibi Çalışıyor! A'dan Z'ye Planlama...

Süper Lig'de oynadığı son 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek ikinci sıraya yerleşen ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için büyük avantaj elde eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, görevinin başında kalacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe , bitime 3 hafta kala Konyaspor ile puan farkını 4’e yükselterek lig ikinciliği yolunda büyük bir adım attı. Sarı- Lacivertliler’de şimdi herkesin cevabını merak ettiği tek bir soru var: Yeni sezonda İsmail Kartal mı devam edecek yoksa yabancı bir hoca mı gelecek?

Ali Koç geri adım atmıyor, hedef Jorge Jesus

Taraftarın ve camianın büyük bölümünün düşüncesi, Kartal’ın takımın başında kalması ve yabancı hocanın maliyeti için ayrılan bütçeyle kaliteli transferler yapılması. Ancak Ali Koç, son haftalardaki müthiş başarıya rağmen yabancı teknik adam konusunda geri adım atmıyor, Jorge Jesus için yoğun mesai harcıyor.

İsmail Kartal çalışmalara hız verdi

Fanatik'in haberine göre; İsmail Kartal ise hakkında verilecek kararı bekliyor. Ancak boş da durmuyor. 60 yaşındaki teknik adam, sanki görevinin başında kalacakmış gibi hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. 

İsmail Kartal'da yönetime sunum

Tecrübeli hoca zaten kalsa da gitse de takımdaki oyuncularla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp yönetime sunacaktı. Kartal’ın, kalması halindeki planlarıyla ilgili de yönetime bir sunum yapmak istediği kaydedildi. Buna göre, ilk olarak sezon öncesi hazırlıklarıyla ilgili düşüncelerini paylaşmayı planlayan Kartal’ın sunumundaki ana konu ise şampiyonluk için hangi bölgelere, ne tarz oyuncuların transfer edilmesi olacağı kaydedildi. Diğer yandan, eldeki isimlerden hangileriyle yolların ayrılması gerektiğiyle ilgili düşüncelerini de yönetime sunacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
TFF'den Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a cevap geldi!
Habere Git

Altyapıya büyük önem veriyor

60 yaşındaki teknik adam, altyapıya da büyük önem veriyor. Türk Futbol ekonomisinin içinde bulunduğu kriz, takımların öz kaynağa yönelmesini adeta zorunlu hale getirdi. İsmail Kartal’ın sunumunda, yeni sezonda U19 takımından A takıma monte etmeyi planladığı oyuncularla ilgili detaylı bilgilere yer vermeyi planladığı belirtildi. Kartal’ın ayrıca altyapıdaki gençlerle alakalı orta vadeli stratejilerini de yönetime anlatacağı kaydedildi. Başarılı teknik adam bu sunumunu yaptıktan sonra yönetimden haber bekleyecek.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'dan Muleka kararı! Bonservis...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler