Mert Hakan Yandaş bir süre daha takımdan ayrı kalacak

İsa Kethüda
23.07.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 14:11

Fenerbahçe haberleri. Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de sakatlığı bulanan Mert Hakan Yandaş'ın bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. İşte detaylar.

Mert Hakan Yandaş bir süre daha takımdan ayrı kalacak

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Graz kentine giden Fenerbahçe'de adalesinde ağrı hisseden Mert Hakan Yandaş, kamptan ayrılarak İstanbul'a dönmüştü. 

Çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor

Yapılan tetkikler sonucunda tedavisine başlanan Mert Hakan Yandaş, çalışmalarını ise bireysel olarak sürdürüyor. 

Bir süre daha takımdan ayrı kalacak

Tedavi süreci devam eden Mert Hakan'ın iyileşme sürecine bağlı olarak bir süre (1-2 hafta) daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırlayacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı.

Sahada koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla son erdi. Tedavilerine devam edilen Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz antrenmanda yer almadı.  Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarını yarın sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler