Fenerbahçe, Galatasaray'ın peşinde olduğu Jason Denayer'in peşinde

15.07.2022 - 09:05 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 11:38

Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılma aşamasında olduğu Fenerbahçe'de, sarı lacivertliler Güney Koreli yıldızın yerine sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Galatasaray'ın peşinde olduğu Jason Denayer'in peşinde

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin ayrılma ihtimaline karşı flaş bir isimle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Jason Denayer ile görüşmelere başladı

Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes ile anlaştığı iddia edilen Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık, Galatasaray'ın da gündeminde olan Belçikalı stoper Jason Denayer ile görüşmelere başladı. 

Yıllık 2 milyon Euro'luk teklif

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Jason Denayer ile görüşmelere başladı. Sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki Belçikalı oyuncuya senelik 2 milyon Euro teklifte bulunduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Anlaşmayı bozdu
Habere Git

Denayer olmazsa Penetra ile masaya oturalacak

Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği Jason Denayer transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaşamazsa, daha önce de görüşmeler yaptığı Alexandre Penetra ile yeniden masaya oturacak.

Galatasaray'da iki sezon kiralık oynadı

27 yaşındaki Jason Denayer 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Ardından Lyon 2018 yazında oyuncunun bonservisini 6.5 milyon Euro'ya Manchester City'den almıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Denayer geçtiğimiz sezon Lyon'da 23 maçta oynarken 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Piyasa değeri 14 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 14 milyon olan Denayer, Belçika Milli Takımı'nın önemli parçalarından biri durumunda. Başarılı oyuncu milli forma ile 35 maçta sahaya çıkıp 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler