Samet Akaydin'in PFDK'ya Sevk Edilmesinin Ardından Fenerbahçe'den Açıklama Geldi

İsa Kethüda
23.05.2023 - 12:02 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 12:12

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, savunma oyuncusu Samet Akaydin’nin PFDK'ya sevk edilmesi hakkında TFF için açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Samet Akaydin'in PFDK'ya Sevk Edilmesinin Ardından Fenerbahçe'den Açıklama Geldi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen savunma oyuncusu Samet Akaydin ile ilgili resmi internet sitesinden, "TFF Hukuk Müşavirliği'nin kararı kabul edilemez" başlıklı bir açıklama yaptı.

Karar kabul edilemez!

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TFF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ’NİN KARARI KABUL EDİLEMEZ

TFF Hukuk Müşavirliği’nin, futbolcumuz Samet Akaydın’ı kamera görüntülerinde eylemi yapmadığı net bir şekilde ispatlı olmasına rağmen sosyal medyada tribünden çekilmiş manipülatif bir görüntü servis edilmesi ve takiben sosyal medyada oluşturulan algı neticesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etmesi Türk futbolu adına tarihi bir skandaldır.

TFF’nin Fenerbahçe’ye bakış açısının en net göstergesi

Sorunsuz ve dostane ortamda geçen bir maçta, hiçbir maç raporunda yer almayan ve gerçek olmayan bir gündem üzerinden, Trabzon’da doğmuş, Trabzonspor altyapısında yetişmiş, milli takımımızın da formasını terleten bir futbolcunun iftira ile kamuoyu önüne atılması, TFF’nin Fenerbahçe’ye bakış açısının en net göstergesidir.

İlgini Çekebilir
TFF, Samet Akaydin'i “tükürmesi” nedeniyle PFDK'ya sevk etti
Habere Git

Bu hukuksuzluğun derhal çözümlenmesini bekliyoruz

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; bu sevkte imzası olan TFF Hukuk Müşavirliği başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında görev yapan her bir yetkiliye çağrıda bulunuyor; bu hukuksuzluğun derhal çözümlenmesini bekliyoruz."

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere; Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli ekipte savunma oyuncusu Samet Akaydin'in, Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Mahmoud Trezeguet'ye tükürdüğü iddia edilmiş ve Samet Akaydin daha sonra PFDK'ya sevk edilmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev şampiyonluk primi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler