Steven Caulker'dan İtiraf: "Fenerbahçe'ye Gittiğim İçin Kendime Hep Kızdım"

İsa Kethüda
10.01.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 09:19

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve o dönemin teknik direktörü Vitor Pereira tarafından istenmeyen Steven Caulker'dan itiraf geldi. İşte detaylar...

Steven Caulker'dan İtiraf: "Fenerbahçe'ye Gittiğim İçin Kendime Hep Kızdım"

1 Temmuz 2021 tarihinde Alanyaspor'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye imza atan ve o dönemin teknik direktörü Vitor Pereira tarafından istenmeyen Steven Caulker, Gaziantep FK'ya kiralandı. 31 yaşındaki oyuncunın sözleşmesi daha sonra feshedildi ve Fatih Karagümrük'le anlaştı. 30 Aralık 2022 tarihinde de Karagümrük'ten ayrılan Caulker, sarı-lacivertli takıma gittiği için pişman olduğunu söyledi.

"Pereira ilk günden beni istemediğine karar verdi"

Skorer'in derlediği habere göre Steven Caulker, Türkiye macerasının sona ermesinin ardından Ada basınına konuştu. The Sun'a röportaj veren Steven Caulker, "Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra teknik direktör değişti. Vitor Pereira ilk günden beni istemediğine karar verdi. 

"Beni hep küçük düşürdü"

Kiralık gönderilmeden önce beni hep küçük düşürdü. Süreç sancılıydı. Fenerbahçe'ye gittiğim için kendime hep kızdım" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe yönetiminden Altay Bayındır'a taviz yok! Sözleşmesi...
Habere Git

Caulker, Türkiye'den ayrıldığı için mutlu

Fatih Karagümrük'e imza attığı için pişman olduğunu dile getiren Steven Caulker, Türkiye'den ayrıldığı için mutlu olduğunu belirtti. 

"İşsizim, üzerimde bir sürü sorumluluk var"

İngiltere'ye döndüğü için heyecanlı olduğunu açıklayan Steven Caulker, "Korkuyor muyum? Evet biraz. 31 yaşındayım, işsizim, üzerimde bir sürü sorumluluk var. 

"Her şeyi başarmak için kendime güveniyorum"

Son 15 yıldır çıktığım yolculuktan sonra, Allah'ın planladığı her şeyi başarmak için kendime güveniyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan istifa sinyali
Habere Git

Steven Caulker son olarak kariyerinde artık kendisini gerçekten isteyip istemediğini bildiği teknik direktörlerle çalışacağını itiraf etti.

Öte yandan Caulker, Fenerbahçe ile hiçbir resmi maçta forma giyemezken, Gaziantep FK'da 27 maç, 2 gol, 2 asisti Fatih Karagümrük'te ise 7 maç ve 1 gol ile oynadı.

Alanyaspor kariyerinde de 85 maçta sahaya çıkan tecrübeli savunma oyuncusu 6 gol ve 8 asistlik katklı vermişti. 

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Antalyaspor'a 2 oyuncu için dev teklif!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler