Willian Arao'dan Jorge Jesus Ve Brezilya Sözleri

İsa Kethüda
06.04.2023 - 14:32 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 14:41

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Willian Arao, Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın antrenörü olabileceğine inandığını söyledi...

Willian Arao'dan Jorge Jesus Ve Brezilya Sözleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen önlibero oyuncusu Willian Arao, Teknik Direktör Jorge Jesus ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin sezon başında Flamengo'dan 3 milyon Euro'ya transfer ettiği Willian Arao, ESPN podcast yayınında konuştu.

31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Jorge Jesus'un çalıştığı en iyi teknik adam olduğunu vurguladı.

İlgini Çekebilir
17'lik genç yıldıza A. Madrid ve M. City'den resmi teklif! Hocası açıkladı...
Habere Git

"Jesus ile Flamengo hakkında sohbet ediyoruz"

Willian Arao, Jorge Jesus'un olası Flamengo ve Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü ile alakalı şöyle konuştu: "Jesus ile Flamengo hakkında sohbet ediyoruz. Elbette insanlar da Flamengo'dan bahsediyor.

"Takımın aldığı sonuçları tartışıyoruz"

Takımın aldığı sonuçları tartışıyoruz. Golü gördün mü gibisinden muhabbetimiz oluyor. Orada çok arkadaşlarım var. Çalışanlar ve taraftarlar da tabii ki...

"Flamengo iddiaları yeniden güç kazandı"

Jesus'un adı da hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı'yla anılıyor. Bunları biz de duyuyoruz. Flamengo iddiaları yeniden güç kazandı.

İlgini Çekebilir
Hükmen yenilgi getiren cezalı oyuncu belli oldu
Habere Git

"Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın antrenörü olabileceğine inanıyorum"

Bunun sebebi de taraftarların sosyal medyada bazı durumları dile getirmesi. Ama ben Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın antrenörü olabileceğine inanıyorum"

Arao, Portekizli çalıştırıcının tecrübesiyle ve yeteneğiyle Brezilya Milli Takımı'na çok şey katacağını söyledi. 

"Brezilya'ya çok şey katacağını biliyorum"

Arao, "O harika bir teknik direktör. Elbette bağlantılı olan başka büyük isimler de var (Ancelotti, Guardiola, Mourinho) ama onun yeteneğini ve bizim takımımıza ve ülkemize çok şey katacağını biliyorum.

İlgini Çekebilir
Ünlü Astrolog şampiyonluk favorisini açıkladı!
Habere Git

"Çok başarılı olacağına inanıyorum"

Bu takıma uygun bir oyun tarzı var. Agresif, bu yüzden milli takımın başına geçerse kesinlikle çok başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 33 maçta 1 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler