Serdar Dursun, İrfan Can Eğribayat ve Ertuğrul Çetin, Villarreal Galibiyetini Değerlendirdi

İsa Kethüda
03.12.2022 - 21:09 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 21:16

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Serdar Dursun, Ertuğrul Çetin, hazırlık maçında İspanyol temsilcisi Villarreal'i yendikleri maç sonrası açıklamalar yaptı.

Serdar Dursun, İrfan Can Eğribayat ve Ertuğrul Çetin, Villarreal Galibiyetini Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği Vakfının iş birliği yaptığı LaLiga ile düzenlediği Dostluk Turnuvası'ndaki ikinci maçında İspanya'nın Villarreal ekibini 2-1 yendi.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımda Serdar Dursun, İrfan Can Eğribayat ve Ertuğrul Çetin açıklamalarda bulundu. İşte oyuncuların açıklamaları:

Ertuğrul Çetin: "Bu kulübün altyapısında yetişen bir oyuncu olarak hayalimdi"

Ertuğrul Çetin: "Çok sıkı çalışıyoruz. Bu yüzden inanıyorum ki Dünya Kupası öncesi ve sonrası arasında fark olmayacak. Hatta daha iyi olarak lige devam edeceğiz. Bu kulübün altyapısında yetişen bir oyuncu olarak hayalimdi. Taraftardan destek almak beni mutlu ediyor. İnşallah bu şekilde devam ederiz."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Villarreal maçında son sözü King söyledi!
Habere Git

İrfan Can Eğribayat: "Jesus inanılmaz detaycı birisi"

İrfan Can Eğribayat: "Jesus inanılmaz detaycı birisi. Bizim fark etmediğimiz o kadar çok noktaya değiniyor ki... En sevdiğim özelliği, kimseyi ayırt etmiyor. Altyapıdan gelen çocuk da çok kariyerli oyuncuya da aynı şekilde davranıyor. Her zaman forma geleceğini, hocanın sana her zaman arka çıkabileceğini biliyorsun. Bu da bizim gibi gençler için çok büyük bir fırsat."

Serdar Dursun: "Geri düştük ama kazanmasını bildik"

Serdar Dursun: "Hazırlık dönemi. Yavaş yavaş adapte oluyoruz. 2 tane La Liga'nın iyi rakiplerine karşı oynadık. Maçlar kıran kırana geçti. İki maçta da geri düştük ama kazanmasını bildik. Bu da mental açıdan takımın kalitesini gösteriyor. Bence üstüne koyuyoruz. Uzun zamandan beri oynamamıştım. Geçen maça göre bu maç daha iyiydim. Oynaya oynaya insan daha rahat hissediyor kendisini.

İlk 3 gün baya ağır geçmişti. Dünya futbolunda bir ilk Kasım ayında liglerin durması. Herkes bireysel anlamda profesyonel çalışıyor. Artık bu aralar etkilemiyor. Biz de elimizden geleni yaparak kupa maçıyla performansımıza devam etmek istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta istifa!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler