Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Komedinin son perdesi"

08.05.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 10:08

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Beşiktaş ile oynayacakları derbiye Trabzonspor'lu Erce Kardeşler'in ağabeyi olan Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Komedinin son perdesi"

Selahattin Baki, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile oynayacakları derbi karşılaşmasını değerlendirirken önemli açıklamalar yaptı.

"Fenerbahçe'nin büyük maçlarda büyük genleri ortaya çıkar" 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinin puan sıralamasından bağımsız her zaman iddialı maçlar olduğunu ifade eden Baki, "Her zaman iki camia da kazanmak ister. Biz Şampiyonlar Ligi'ni kovalıyoruz, uzun süredir iyi gidiyoruz. İkinciliği garantileyerek ligi bitirmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi podyumuna gitmek istiyoruz. Hem derbi olması hem de ikincilik şansımızı garanti altına almak için son derece önemli bir maç. Dolayısıyla her zamanki gibi hazırız. Daha önce de söyledim Fenerbahçe'nin büyük maçlarda büyük genleri ortaya çıkar ve genellikle taraftarı mutlu edecek sonuçları olur. Yine böyle olacağını ümit ve umut ediyorum." dedi.

"Trabzonlu futbolcunun kardeşini maça vermek komedinin son perdesi"

Beşiktaş derbisine hakem olarak Arda Kardeşler'in atanmasına da tepki gösteren Selahattin Baki, "Son günlerde Türk futbolunda aşikar olan Fenerbahçe - Trabzonspor gerginliği var. Trabzon lobisi gerginliği, TFF gerginliği, MHK gerginliği hepsi mevcut. Böyle bir durumda Trabzonspor'da profesyonel oynayan bir futbolcunun (Erce Kardeşler) öz kardeşini bu maça vermek artık bu komedi senaryosundaki son sayfa. Ortamı nasıl daha gerebiliriz, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u nasıl karşı karşıya getirebiliriz, nasıl bir hakem maç başlamadan maçın önüne geçer diye sabah kalkıp plan yapsalar, anca bu atama olabilir. Hakem çok iyi olabilir ama bu hafta, bu açıklamara, bu yaşananlara rağmen, 3 Temmuz polemiklerinin neredeyse 10 yıl önceki kadar güç kazandığı bir ortamda bu atama bizi bir kere daha haklı çıkardı. Bunlarda iyi niyet yok." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler