Augsburg, Mergim Berisha İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
30.01.2023 - 10:53 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 11:14

Transfer haberleri... Almanya Ligi takımlarından Augsburg, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha ile ilgili kararını verdi. Detaylar.

 Augsburg, Mergim Berisha İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de sezon başında kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Augsburg, Berisha'nın satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor

Alman kulübü FC Augsburg, başarılı bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki golcü oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmak için harekete geçti.

Stefan Reuter: "Birçok takım Berisha ile ilgileniyor"

Konuyla ilgili Alman basınına konuşan Sportif Direktör Stefan Reuter, "Kesinlikle zamanlamaya dikkat ediyoruz. Buna bakan tek kişi ben olmayacağım. Kulübümüz dışında birçok takım Berisha ile ilgileniyor" dedi.

İlgini Çekebilir
"Kanka bize gel" dedi... Kaan transferindeki detay
Habere Git

Enrico Maassen: "Harika ve önemli bir oyuncu"

Augsburg Teknik Direktörü Enrico Maassen ise, "Mergim'in bitirici nitelikleri hakkında konuşmamıza gerek yok, bunu hepimiz biliyoruz. Onu herkesten üstün görmemek gerek, bu onun için iyi değil. Harika ve önemli bir oyuncu" şeklinde konuştu. 

Satın alma opsiyonu 4 milyon Euro

Öte yandan, Alman basınında yer alan haberlere göre Mergim Berisha'nın satın alma opsiyonunun 4 milyon Euro olduğu iddia edildi. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Alman ekibiyle 12 maçta sahaya çıkan Berisha, 5 gol ve 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldıza talip çıktı!
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

Bilindiği üzere Fenerbahçe, 24 yaşındaki golcü oyuncuyu 2 Eylül 2021 tarihinde RB Salzburg'dan transfer etmişti. Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Alman golcü söz konusu görev aldığı 32 maçta 8 gol ve 3 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler