Fenerbahçe, Rubens Antonio Dias'ı Transfer Listesine Aldı

19.12.2022 - 14:21 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 14:33

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Clube Atletico Mineiro forması giyen Rubens Antonio Dias'ı transfer listesine aldı. Detaylar.

Fenerbahçe, Rubens Antonio Dias'ı Transfer Listesine Aldı

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada dört hazırlık maçı yapan ve hepsini kazanan Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İşte Fenerbahçe'nin hazırlık maçında aldığı sonuçlar:
Fenerbahçe 3-1 Rayo Vallecano
Fenerbahçe 2-1 Villarreal
Alanyaspor 2-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-0 Salernitana

Erol Bilecik'ten Jorge Jesus açıklaması

Sarı-lacivertli takımda Başkan Vekili Erol Bilecik, "Hocamızın mayıs ayı sonuna kadar kontratı var. Sezon sonuna kadar hocamızın burada olduğu çok net bir durum. Doğru süre geldiği zaman bunun devamını zaten kim istemez. Ben Jesus'un da farklı bir şey düşünmeyeceğine inanıyorum. Hoca, İstanbul'u seviyor. Türk insanına karşı müthiş bir iklim içinde kendini hissediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Fenerbahçe, Rubens Antonio Dias'ı listesine aldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Atletico Minerio'nun 21 yaşındaki sol beki Rubens Antonio Dias'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. 

21 yaşında ve 1.78 boyunda olan Rubens'in kulübü ile olan sözleşmesi 2023 yılının Aralık ayında sona erecek.

Rubens'in piyasa değeri 4 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro civarında olan oyuncuyu uygun fiyata almak almak için önemli bir şansa sahip olan Fenerbahçe'nin futbolcunun menajeri ile temasa geçtiği ve olumlu bir görüşme yaptığı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Berke Özer'in yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Rubens'in bu sezonki performansı

Avrupa'da oynamaya sıcak bakan Rubens ile anlaşma durumu olması halinde kulübü ile de bonservis pazarlığı yapılacak. Rubens, bu sezon 43 maça çıkarken 1 gol, 1 asistle oynadı. 1.78 boyundaki solak yıldız, güçlü fiziğiyle de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Rubens, Brezilya'da gelecek vadeden savunma oyuncularından birisi olarak görülüyor. 21 yaşındaki Rubens, hücuma olan katkıları ile de biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler