Fedakar kral Boupendza! Transferin gözdesi büyük risk aldı…

03.03.2021 - 18:16 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 18:53

Son dakika haberleri… Süper Lig’in gol krallığında ilk sırada yer alan Aaron Boupendza, Demir Grup Sivasspor-Atakaş Hatayspor karşılaşmasında eli çatlak olmasına rağmen görevden kaçmadı? İşte ayrıntılar…

Fedakar kral Boupendza! Transferin gözdesi büyük risk aldı…

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor ile Atakaş Hatayspor'un mücadelesinde bir detay gözlerden kaçmadı. Bu karşılaşma öncesi elinde çatlak oluşan Hatayspor’un yıldızı Aaron Boupendza’nın forma giyemeyeceği belirtilmişti. Ancak Boupendza ilk önce sahaya yedekler arasında çıkarak küçük bir şaşkınlık yarattı.

Ömer Erdoğan istedi, sorumluluktan kaçmadı

Maçın henüz 4. dakikasında ise konuk ekip büyük bir şanssızlık yaşadı. Boupendza'nın yerine ilk 11’de mücadeleye başlayan Selim ılgaz sakatlanarak oyuna devam edemedi. Böylece hesapta olmayan bir değişiklik yapmak zorunda kalan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuna Aaron Boupendza'yı soktu.

90 dakikanın üzerinde alçıyla oynadı

Çatlak bulunan eli alçıda oynamak zorunda kalan Boupendza, bu ciddi sakatlığına rağmen maçı tamamladı. Önceki haftaların aksine golle buluşamayan ve bir mutlak pozisyonu değerlendiremeyen Gabonlu futbolcu yine de sahadaki mücadelesiyle 1-1 sonuçlanan maçta Hatayspor’un aldığı puana katkı sağlamış oldu.

Hatayspor'a olan bağlılığını kanıtladı

Geçtiğimiz günlerde Rus ekibi Krasnodar’dan gelen teklifi Hatayspor’da mutlu olduğu gerekçesiyle geri çeviren golcü böylece kulübüne olan bağlılığını da ispatlamış oldu.

Bu sezon 18 golle krallık yarışında ilk sırada bulunan Aaron Boupendza’nın sezon sonu için Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri de gündemdeki yerini koruyor.   

Senin için hazırladığımız haberler