Hatay Voleybol Takımı'ndan 4 Oyuncu Depremde Hayatını Kaybetti

İsa Kethüda
15.02.2023 - 12:15 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 14:20

Türkiye Voleybol Federasyonu, Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hatay Voleybol Takımı'ndan 4 Oyuncu Depremde Hayatını Kaybetti

AJANSSPOR-HABER

7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremin en büyük yıkımı yarattığı Hatay'dan bir yasa boğan haber daha geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu'nun depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu vefat etti

TVF'den yapılan açıklamada, "Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu'nun deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun" denildi. 

4 gün önce 2 voleybolcu vefat etmişti

Voleybol Federasyonu, dört gün önce Hatay'ın genç takım oyuncularından Ceren Akman ile altyapı oyuncusu Elçin Çınar'ın hayatını kaybettiği açıklamıştı. Şimdi bu acıya dört voleybolcunun acısı daha eklendi. Yine kulübün yıldız takım kaptanı soyadları henüz öğrenilemeyen Ece ve minikler liginden Elif de hayatını yitirmişti.

İlgini Çekebilir
Faciayı Selçuk İnan önledi!
Habere Git

Galatasaray'dan taziye mesajı

Galatasaray Voleybol Takımı, sosyal medya hesabından dört voleybolcu için taziye mesajı yayınladı: "Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde, Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız."

2. Lig'de şampiyonluk yarışındaydı

Rasus Kimya Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü, TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig'inde 15. Grup'ta mücadele ediyordu. Şampiyonluk mücadelesi veren takım, 14 maçta 12 galibiyet ve 2 yenilgiyle lider Alpedo Kahramanmaraş Voleybol'un ardından ikinci basamakta bulunuyordu.

Onlarca Kıbrıslı çocuk voleybolcu da öldü

Voleybolda bir büyük acı da Adıyaman'da yaşandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden turnuva için şehre gelen Gazimağusa Maarif Koleji'nın kız ve erkek çocuk takımları kaldıkları İsias Oteli'nin enkazından kaldı. Enkazdan sadece 5 kişi sağ kurtulabilirken, aralarında antrenörlerin de olduğu 34 kişi hayatını yitirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler