Federasyon Başkanına rüşvetten ömür boyu hapis cezası!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Eski Çin Futbol Federasyonu Başkanı Chen Xuyuan, rüşvetten ömür boyu hapis cezası aldı. Xuyuan'ın 11 milyon Dolar rüşvet aldığı belirtildi. Detaylar.

Son 5 Haber

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'da transfer açıklaması

Beşiktaş'ta Tiago Djalo'dan itiraf: "Geçen sezon bazı sorunlar vardı"

Kulüp başkanı açıkladı: "Cihan Çanak'ı istiyoruz"

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transferi Radyospor'da açıkladı

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Çin Futbol Federasyonunun eski başkanı Chen Xuyuan, rüşvet alma suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
Para ve değerli eşya aldığı tespit edildi
Xinhua ajansının haberine göre, Xuyuan'ın sözleşmeler, yatırımlar ve spor etkinliklerinin düzenlenmesine yardım karşılığında para ve değerli eşya aldığı tespit edildi.
11 milyon Dolar üşvet aldı
Huangshi Orta Halk Mahkemesinde yargılanan ve 11 milyon Dolar değerinde rüşvet aldığı belirlenen Xuyuan, ömür boyu hapisle cezalandırıldı.
Tüm kişisel mal varlığına el konuldu
Tüm kişisel mal varlığına el konulan Xuyuan'ın elde ettiği yasa dışı kazançların da hazineye devredilmesine karar verildi.
2023'te rüşvet suçlamasıyla tutuklanmıştı
2019 yılında federasyon başkanlığı görevine getirilen Xuyuan, Şubat 2023'te rüşvet suçlamasıyla tutuklanmıştı.