Kosova Milli Takımı'nda kriz! Federasyon başkanından futbolculara tehdit: "Bacaklarınızı kırarım"

11.09.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 13:21

Vedat Muriqi ve Milot Rashicalı Kosova Milli Takımı, skandalla çalkalanıyor. Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi'nin bazı futbolcuları "Bacaklarınızı kırarım" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Kosova Milli Takımı'nda kriz! Federasyon başkanından futbolculara tehdit: "Bacaklarınızı kırarım"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaşlı Milot Rashica ve bir dönem Süper Lig'de oynayan Vedat Muriqi'nin de formasını giydiği Kosova Milli Takımı, büyük bir krizle çalkalanıyor.

Federasyon başkanı üç futbolcuyu tehdit etti

Hürriyet'te yer alan habere göre; ülke basını Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi'nin, içinde Adana Demirspor'un eski kalecisi Arijanet Muric’in de bulunduğu üç futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit ettiğini yazdı.

Sabaha kadar gece kulübünde eğlendiler

Kosova medyasının iddiasına göre Edon Zhegrova, Arijanet Muric ve Florent Muslija, milli takım kampından ayrılarak sabaha kadar gece kulübünde eğlendi. Kamp kurallarını ihlal eden oyuncular, Kosova Teknik Direktörü Franco Foda tarafından kadro dışı bırakıldı.

"Bacaklarınızı kırarım"

Olayı öğrenen Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, öfkeden deliye döndü. Ademi’nin futbolcuları bacaklarını kırmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Daha önce de yapıp affedilmişler

Bu üç oyuncunun daha önce de aynı şekilde kamp kurallarını ihlal ettiği ancak her seferinde federasyon tarafından bu olayın görmezden gelindiği de habere eklendi.

Senin için hazırladığımız haberler