Federico Chiesa’dan transfer açıklaması!

09.05.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 16:53

Federico Chiesa’dan transfer açıklaması!

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina’nın yıldız oyuncusu Federico Chiesa, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Corriere dello Sport gazetesine konuşan genç oyuncu, transferiyle alakalı açıklamalarda bulunurken, Fiorentina'dan ayrılmak için acele etmediğini ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

“Babam kişisel asistanım gibi”

Corriere dello Sport gazetesine konuşan genç oyuncu: “Temsilcim bulunmuyor. Bu yüzden kendimle alakalı konuları sadece kulüple konuşuyorum ve babam (eski Fiorentina ve Parma forveti Enrico Chiesa) her zaman yanımda. Kişisel asistanım gibi. Bir menajerlik şirketiyle anlaşmayı düşünmedim. Ancak bunun gelecekte devam edip etmeyeceğini bilmiyorum. Son zamanlarda beni Francesco Totti’nin menajerlik şirketi ile anlaştığım yönünde söylentiler çıktı. Bu söylentilerin hepsi sahte ve ben bunu açıklığa kavuşturmak için kulübümle ilk fırsatta temasa geçtim.” 

“Geçen yıl Başkan ve birçok kulüp yöneticisi ile takımdaki durumum hakkında görüşmelerim oldu. Ancak şu an sadece şimdiki zamana odaklanımış durumdayım. Hiçbir kulüp ile temas halinde değilim. Tamamen Fiorentina’ya odaklanmış durumdayım. Her gün çalışmaya, kişisel ve takımımım hedeflerine ulaşmaya çalışıyorum. Salgının bir an önce bitmesini ve oyuna geri dönebilmeyi umuyoruz.”

“Daha eksiksiz bir oyuncu olabilmem için...”

Çok yönlü oyunculuğundan bahseden Chiesa: “Amacım, sadece teknik düzeyde değil, genel olarak gelişmek. Çünkü daha eksiksiz bir oyuncu olabilmem için bunların gerektiğini biliyorum. Sahanın her yerde oynadım. Eski hocalarımdan Sousa beni beş kişilik bir orta düzeninde kanat olarak oynattı, Pioli ise beni daha gelişmiş bir kanat oyuncusu olarak kullandı. Beppe Lachini ise beni kanat forvet gibi kullanıyor. Serie A'da 138 puan toplayan babama yaklaşmak istiyorsam daha sık çalışmam gerekiyor.“ ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler