Feghouli: ''Benden ayrılmamı istemezlerse...''

06.06.2019 - 17:53 | Son Güncellenme: 06.06.2019 - 20:53

Feghouli: ''Benden ayrılmamı istemezlerse...''

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımdaki geleceğine dair konuşan Cezayirli futbolcunun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

''Cezayir'in renklerini temsil edecek olmak...''

Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir'in renklerini temsil edecek olmak çok gurur verici bir şey. Gerçekten büyük bir şey yapmak ve Cezayir taraftarlarını memnun etmek istiyoruz. Umarım mümkün olduğunca ileri gider ve bu turnuvayı kazanırız.

Geçen sezon kariyerimin en güzel yıllarından biri geride kaldı. Başakşehir'e karşı iyi bir final yaptık. O maçı kazanan şampiyondu ve golü attığımda kazanacağımıza emindim. Hayalimin gerçekleştiğini söyleyebilirim.

Sezon başında kalmam pek istenmedi. 5 yıllık bir sözleşmeye imza atmıştım. Hala verecek çok şeyim vardı. Ben de bekledim, panik yapmadım. O zor zamanlarda ailem de ben destekledi ve sonrasında fırsatı yakaladım. Tanrıya şükür bu durumu iade edebildim ve bununla gurur duyuyorum.

Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'da kalmak istiyorum. Hala 3 senelik bir sözleşmem var. Eğer benden ayrılmamı istemezlerse gelecek sezon da orada olacağım.

Senin için hazırladığımız haberler