Feghouli direniyor

Orhan Gülek
09.08.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 15:57

Galatasaray’da bizzat başkan Burak Elmas’ın yollarını ayırmak istediklerini söylediği Sofiane Feghouli, takımda kalmak için direniyor

Feghouli direniyor

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray’a 2017 yazında sansasyonel bir şekilde transfer olan ve art arda iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sofiane Feghouli ile yol ayrımına gelindi; ancak Cezayirli yol ayrımında adeta tabelaya tutunmuş durumda. Sözleşmesinin son yılına giren ve senelik 3 milyon 850 bin Euro kazanan Feghouli’nin ne kendisi ne de menajeri yönetimin “Kendinize kulüp bulun” talebine riayet etti.

Şansını zorlamak istiyor

Feghouli, yeniden teknik heyetin gözünde değerli hale gelmek için uğraşırken, Galatasaray’dan kazandığı garanti parayı riske atmak istemiyor. 31 yaşına gelen futbolcu daha iyi ya da benzer şartlarda bir teklif gelmediği sürece Florya’da kalma niyetinde.

Fatih Terim'in geçmiş yıllarda vazgeçilmezleri arasında yer alan Feghouli, geçen sezon 22 maçta sadece 2 gol-4 asistlik katkı yaptı.

Sözleşmesi uzatılmadı

Transfer döneminde; Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Berkan Kutlu, Aanholt, Boey, Cicaldau'yu kadrosuna katan Galatasaray, iç transferde ise; Arda Turan, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'le sözleşme uzattı.

Senin için hazırladığımız haberler