Feghouli elden kaçtı!

14.06.2016 - 15:40 | Son Güncellenme: 14.06.2016 - 23:52

West Ham United, Sofiane Feghouli transferinde mutlu sona ulaştı.

AJANSSPOR- West Ham United kulübü başkanı David Sullivan’ın oğlu Jack, resmi Twitter hesabı aracılığıyla paylaştığı mesajda Feghouli’nin kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Valencia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2016’da sona erecek olan Faslı oyuncu uzun bir süre Fenerbahçe’nin gündemindeydi. 

West Ham da açıkladı!

Öte yandan West Ham Kulübü de Cezayirli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 26 yaşındaki oyuncunun 1 Temmuz'dan itibaren Londra ekibinin formasını giyeceği ifade edildi.

Son 6 senedir Valencia forması giyen Feghouli, 243 maçta 42 gole imza attı.

Feghouli, "Valencia ve Slaven Bilic için imza attığıma çok memnunum. Kulübün tarihi, kararımda önemli oldu. Premier League'de oynamak oyuncuların kariyerleri açısından çok önemli ve West Ham adına oynamak için mutluyum" dedi.

Başkent temsilcisinin Lyon takımında forma giyen forvet Alexandre Lacazette için kulubüne 32 milyon sterlinlik teklif götürdüğünü belirten İngiliz basını, Bilic'in takımda görmek istediği Beşiktaşlı oyuncular Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için de görüşmelerin devam ettiğini paylaştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler