Sofiane Feghouli, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet Etti Mi? Açıkladı

İsa Kethüda
26.09.2022 - 22:47 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 13:36

Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonu biten Sofiane Feghouli, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle sarı kırmızılı kulübü FIFA'ya şikâyet ettiğini doğruladı.

Sofiane Feghouli, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet Etti Mi? Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Cezyirli oyuncu, ''Ben alacağımı tahsil edebilmek adına defalarca girişimde bulundum. Son olarak Dursun Özbek ile bir çözüm bulmaya çalıştım. 

"Ancak hiçbir sonuç alamadım"

Ancak hiçbir sonuç alamadım. Artık görüyorum ki Galatasaray ekonomik olarak hiçbir sorun yaşamadı bu yaz. 

"Avukatıma direktir verdim"

Bunun üzerine ben de avukatıma alacaklarımı tahsil etmesi yönünde direktif verdim. Daha fazlası yok'' dedi. 


Sofiane Feghouli'nin, toplam 1,6 milyon euro (28,5 milyon TL) alacağı için sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet ettiği öğrenildi. Burak Elmas döneminde sözleşmesi biten Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikâyet ederken, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti.

Galatasaray performansı

2017 yılında İngiliz kulübü West Ham'dan 4.2 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, çıktığı 162 maçta 34 gol ve 32 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Feghouli'den şok dava
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Şu anda serbest statüde olan Feghouli daha önce Valenca, Grenoble, West Ham ve Almeria gibi takımların da formalarını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler