Feghouli, gözyaşlarını tutamadı!

30.03.2020 - 10:45 | Son Güncellenme: 30.03.2020 - 10:53

Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, izlediği bir Türk filmiyle gözyaşlarını tutamadı. Feghouli'yi ağlatan Türk filmi hangisi? Neden ağladı? Hangi oyuncuyu tebrik etti?

Feghouli, gözyaşlarını tutamadı!

Koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada futbolcular hazır kalabilmek için evde egzersizler yapıyor. Futbolcular, evde daha çok vakit geçirdiği dönemde film izliyor, kitap okuyor. O isimlerden biri de Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli. 

Feghouli'yi ağlatan film

BURHAN CAN TERZİ

Türk sinemasında son dönemin en sevilen yapımlarından 7. Koğuştaki Mucize filminin Netflix’e gelmesiyle artık dünya vatandaşları tarafından izlenmesi daha rahat durumda.

Feghouli, dram filmi izledi

Aras Bulut İynemli’nin başrolü oynadığı dram Galatasaray’ın yıldızı Sofiane Feghouli’yi de ağlattı.

Feghouli, Aras Bulut İynemli'yi tebrik etti

Binlerce kişiyi gözyaşlarına boğan filmi izleyen Feghouli ağlayan emojiyle paylaşımda bulundu ve Aras Bulut İynemli’yi tebrik etti.

Türkiye'de en çok izlenen film

7. Koğuştaki Mucize, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini, Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Türk yapımı dram filmi. Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanmıştır. 2019 yılında Türkiye'de en çok izlenen film olmuştur.

Feghouli'yi ağlatan film ne anlatıyor?

Memo ve Ova, Anadolu’nun küçük bir kasabasında, Fatma Ana’yla birlikte yaşayan bir baba ve onun 7 yaşındaki küçük kızıdır. Ova yedi yaşında ve Memo da yedi yaş zekasındadır. Memo’nun hayattaki tek motivasyonu Ova’ya ve yaşama duyduğu sevgidir. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler