Feghouli, pazartesi sahada olacak mı? Açıkladı...

11.08.2017 - 16:23 | Son Güncellenme: 11.08.2017 - 16:23

Feghouli, pazartesi sahada olacak mı? Açıkladı...
Galatasaray yeni transferini bekliyor... Anlaşmaya varılan tecrübeli oyuncu hafta sonunda Türkiye'ye geleceğini ve pazartesi günü sahada olabileceğini söyledi.
Türkiye'ye gelişi yılan hikayesine dönen Feghouli konusunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önceki gün, ''Kulübüyle sorunları var. Bir alacak problemi vardı. İnşallah onu hallettikten sonra gelecek'' demişti.
Beklenen gelişme yaşandı. 27 yaşındaki Cezayirli sağ kanat oyuncusu, West Ham'dan 600 bin euroluk alacağını tahsil etti ve fesih sözleşmesini imzaladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'la telefon görüşmesi yapan Feghouli, ''Şu anda hiçbir sorunum yok. Çalışmalarımı aksatmadım. Pazartesi günkü Kayseri maçında oynayabilecek durumdayım. En ufak bir endişeniz olmasın. Takımdaki çoğu futbolcuyu zaten tanıyorum. Eğer forma şansı verirseniz elimden gelen her şeyi yaparım'' diyerek yeni hocasına garanti verdi.
Igor Tudor'un pazartesi günü TT Stadı'nda oynanacak Kayseri karşılaşmasında Feghouli'ye şans vermesi bekleniyor. Hırvat çalıştırıcı, Cezayirli yıldızın yüksek tekniği sebebiyle bu 90 dakikada herhangi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyor. (Akşam)
Senin için hazırladığımız haberler